Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads

Предстоящи вълнуващи заглавия за 2023 г. от издателство ЕРА!

  /     /   Предстоящи вълнуващи заглавия за 2023 г. от издателство ЕРА!
Предстоящи вълнуващи заглавия за 2023 г. от издателство ЕРА!

Предстоящи вълнуващи заглавия за 2023 г. от издателство ЕРА!

11.01.2023

Здравейте, приятели и запалени читатели!

Издателство „Ера“ ви пожелава щастлива и успешна 2023-та година, повече време за четене и много нови любими литературни съкровища!

Бързаме да ви съобщим, че тази година сме ви подготвили десетки вълнуващи заглавия в разнообразни жанрове, като можем да ви подшушнем някои от най-дългоочакваните от тях:

ЕНЕРГИЯ! Излезте от лабиринта на умората“ от Д-р Ане Флек (немски бестселър) – за едно ударно начало на новата година с мисъл за вашето здраве.

МАРПЪЛ“ – изключителен сборник с 12 нови разказа за Госпожица Марпъл в стила на Агата Кристи от 12 майсторки на перото, сред които Вал Макдърмид, Луси Фоли, Лий Бардуго.

Рейкявик“ от Рагнар Йонасон и Катрин Якобсдотир, премиер на Исландия, които бързо покориха класациите със съвместния си роман и се задържаха като номер 1.

Живот по гръцки“ от Питър Барбър – следващото ни горещо заглавие в серията за пътуване, с което ще се пренесете в съседна Гърция и ще я опознаете по-добре от всякога.

Предизвикателството“ от Никол Сноу – след впечатляващия успех на „Предложението“, ви поднасяме без забавяне следващото ѝ горещо заглавие.

Ще ви зарадваме още с последната книга от поредицата „Идол“ на Кристен Калихан, която бързо ви стана любимка, както и с най-новата книга на изключително успешната Кристина Лорен!

Ще можете да пътешествате из Финландия и още много любопитни дестинации чрез серията ни за пътуване тази година, защото знаем, че сърцата ви жадуват за това!

Очаквайте също така още много заглавия от Агата Кристи с красивото ни ново оформление!

Приятни изненади можем да поднесем и на феновете на Юрт и Русенфелт и Джефри Дивър.

Това са само част от горещите заглавия, които подготвяме тази година. Сигурни сме, че и вие ги очаквате с огромно нетърпение!

Ще се радваме да коментирате и споделяте вашите мисли, впечатления и предложения тук и в социалните ни мрежи!

До скоро!

Сърдечни поздрави,

Издателство ЕРА