Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads

Горещи заглавия в най-горещия месец

  /     /   Горещи заглавия в най-горещия месец
Горещи заглавия в най-горещия месец

Горещи заглавия в най-горещия месец

12.08.2021

Чудите се какво да четете? Ние имаме точните заглавия. Предлагаме ви цял списък с отлични възможности за приятна компания през август.

Даваме старт с романтичното бижу  "Песента на буревестника". Мина Бейтс представя историята на Лиза, която заминава за Мадейра. Там сред красота, романтика и екзотика се надява отново да намери себе си с помощта на мъдър старец, който рисува изумително, въпреки слепотата си. Лиза се потапя в историята и атмосферата на острова, а престоят й е изпълнен с приключения, неописуеми гледки и компанията на привлекателния рейнджър Филипе. Дали Лиза ще се осмели да преоткрие своя път и дори да намери истинската любов?

Феновете на написани с чувство за хумор любовни истории ще се влюбят в “Повече от музика".Какъв избор ще направят Слоун и Джейсън и дали ще стигнат един до друг, вслушвайки се в песента на сърцето си? Всяка глава от книгата започва с песен, която може да слушате, докато четете, а плейлистът към книгата е достъпен в Spotify и Apple Music.  

Слънце, морски бриз и трепетни емоции се крият в романа „Заедно на слънчевия остров" от София Каспари. Хърватският остров Лошин е подготвил вълнуващи приключения за Сандра. Авторът - София Каспари поднася сюжет, който  преплита съдбите на Сандра и Нилс, а дали ще се разпали отново страстта им един към друг, ще разберете, докато се любувате на живописните им разходки с лодка и вдъхновяващите излети в гората.

Ако сте с дух на пътешественици, то горещо препоръчваме да се пренесете в Сеул и великолепните му градски паркове с книгата на Дженифър Баркли "Моето корейско лято или как заобичах кимчи". Баркли разкрива спокойствието и живописта на корейската провинция. "Моето корейско лято или как заобичах кимчи" обещава пищни природни гледки и автентични корейски ястия. На страниците оживяват скрити в гората будистки манастири и малки селца по крайбрежието на Пусан.

Завършете лятото си на Нормандските острови с книгата "Ще дойдеш в точния момент" от Софи Казънс. Когато на летището случайно грабнеш куфара на стилен и сексапилен непознат мъж дали е възможно  да пламне искрата на любовта или напротив – знаците на съдбата могат да насочат Лора към нов живот и любовта, която винаги е искала да открие.