Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Щастливите хора четат и пият кафе
Щастливите хора четат и пият кафе

Щастливите хора четат и пият кафе

Автор: Анес Мартен-Люган

Брой страници 192
Година на издаване 1-2014
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Дамска литература

Корична цена: 12.99 лв.

Цена в сайта: 10.39 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

В тежка катастрофа Диан губи любимите си хора. От този момент животът ѝ сякаш спира. Тя изоставя всичко и се мести в малко ирландско градче. Там се затваря в къщата и прекарва дните си в тъга и спомени. Единственият ѝ съсед е недружелюбният и мълчалив Едуард.

Изненадващо той успява да пробие ледената обвивка, която Даян издига около себе си. Но тя е наясно, че изгради ли живота си отново, ще отвори път на любовта.

След 6 години практика като психолог Анес Мартен-Люган се посвещава на литературата. Тя анализира и разнищва изящно, нежно и с чувство за хумор механизмите на човешката душа, за да ни предостави роман, който ни очарова, трогва и докосва право в сърцето.

ЕРА, публикувано на: 2017-11-22 10:54:37

Здравейте! Към момента нямаме точно определена дата за нова допечатка. Следете сайта и бюлетина ни за допълнителна информация. Поздрави!

Дора Пойдовска, публикувано на: 2017-11-22 10:29:35

Кога се очаква новия тираж ?

Милена, публикувано на: 2017-01-16 14:20:40

Проблемът ми с тази книга е,че свърши :(.Много трогателна история.Влиза в графата любими до „Аз преди теб” на Джоджо Мойс

Яна, публикувано на: 2016-10-31 15:45:22

В днешно време има много форми човек да се освободи от книгите, които не му навяват хубави размисли (даряват се, заменят се или се връщат срещу други с отстъпка). Въпрос на култура е как ще бъде поднесен един коментар. Лично аз изпращан неудовлетворителни коментари само в случай, че обслужването ме е обидило (говоря по принцип). С интерес следя френските поредици тук, защото съм франкофон. На мен пък ми възбудихте любопитството и ще си купя книгата :)

Крис, публикувано на: 2014-06-01 19:06:13

Винаги ми е било забавно, когато някой излезе с такъв коментар и тогава човек започва да се пита, ако някой използва думата "тъп" за определение, възможно ли този човек изобщо да може да чете? Не съм чел тази книга, но по анотацията по-скоро бих казал, че е твърде вероятно да има заложен доста дълбок смисъл в тази книга.

Лора, публикувано на: 2014-02-19 22:10:56

Ами всеки може да остави коментар без да се обоснове, пълно е с хора които се гордеят с така нареченото "спортно четене", които гледат само да натрупат огромен брой заглавия, които уж са чели, за да могат да ги обсъждат из форуми и в блога си, но в действителност, не умеят или не си правят труда да анализират прочетеното. Книгата е доста добра, с доста силни моменти и интересни съждения, които читателят може да си извади. А и да не забравяме, че бестселър: "е популярна книга, която попада в списък с най-продаваните. Терминът бестселър не определя литературните качества на произведението, то просто говори за голямата популярност". Но тази книга определено си има и качествата!

Мартин, публикувано на: 2014-02-19 10:20:48

Всеки читател сам определя своя вкус, но щом издателството е взело решението да се издаде, значи все пак книгата си струва за много хора. Продължавай да четеш и да откриваш своя вкус, а нека "Ера" продължават да издават. Някоя следваща книга ще провокира твоя интерес и ще останеш доволна от съдържанието.

Ера, публикувано на: 2014-02-13 12:04:00

Здравейте, Анелия! Всеки има право на мнение, затова сме оставили форма за коментари на сайта си. Признаваме, че не ни е приятно да класифицирате един роман като "тъп", без да излагате разумни доводи в подкрепа на мнението си. Не ни е приятно също, че така слагате етикет на книга, за която получихме доста добри отзиви от читатели. А това, че според вас е тъпа, в никакъв случай не противоречи на определението "френски бестселър". Романът е написан на френски, освен това предизвика голям търговски интерес и сред нашата публика. Благодарим за изказаното мнение! Поздрави от екипа на ЕРА

Анелия Танчева, публикувано на: 2014-02-13 11:55:12

Изключително тъп роман. В никакъв случай не заслужава щемпела бестселър ,който се мъдри на корицата !

Моля въведете кода за сигурност

Подобни книги

Спасителят Никълъс Спаркс Спасителят
Цена: 16.00 12.80
Очаквайте нов тираж
Най-доброто в мен Никълъс Спаркс Най-доброто в мен
Цена: 16.00 12.80
Изчерпан тираж
Талисманът Никълъс Спаркс Талисманът
Цена: 17.99 14.39
Изчерпан тираж
Една година и един ден Изабел Брум Една година и един ден
Цена: 15.99 12.79
Изчерпан тираж
Четири шепи любов Джо Томас Четири шепи любов
Цена: 15.99 12.79
Изчерпан тираж