Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Не съм такова момиче
Не съм такова момиче

Не съм такова момиче

Автор: Катрин Елиът

Брой страници 406
Година на издаване 11-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Дамска литература

Корична цена: 8.50 лв.

Цена в сайта: 6.80 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Добре дошли в света на Хенриета Тейт – сексапилна, щастливо омъжена за Маркъс, предана майка на дъщеря и син в деликатната юношеска възраст. След 15 години брак децата заминават в частни колежи, а семейството се премества в тиха и красива къща близо до Лондон. Не, не си мислете, че съседките там правят по цял ден конфитюри и сладкиши. Всяка от въпросните дами е с престижна професия и активен социален живот! Не след дълго Хени хвърля „оковите” на домакинството и сапунените сериали и се вкопчва в спасителната идея, подметната от напористата й приятелка Пени.
Да стане секретарка на прочутия историк и телевизионна звезда Лорънс де Хавиланд. А и ежедневните пътувания до Лондон със сигурност ще влеят малко адреналин в живота й.
Само че... само че още на втория ден от новата й кариера всичко се обърква – разточителен делови обяд, полят с два двойни джина, и Хени почти се оказва в прелъстителните прегръдки на новия си шеф. За зла участ съпругът й я изненадва в този твърде деликатен момент. Маркъс би трябвало да знае – тя не е такова момиче. Но гордостта му неистово крещи да й посочи вратата – в пряк и преносен смисъл. Ситуацията съвсем се влошава, когато в цялата тази каша нахлува Рупърт. Кой е Рупърт ли? Онзи страхлив годеник, изоставил навремето Хени пред олтара.
Ако си мислите, че това е сълзлив романс или чик-лит, твърдо грешите.
Катрин Елиът не е такова момиче.
Нейната история е колоритен откъс от всекидневието на една модерна жена, щедро подправен със сладко-горчивия вкус на сутрешното кафе. Страстта и разумът се вплитат в неповторима шарка и, тайно избърсвайки сълзи, мъдро прошепваме: ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ!

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Афера по никое време Катрин Елиът Афера по никое време
Цена: 14.00 11.20
Изчерпан тираж
Брачна тройка Катрин Елиът Брачна тройка
Цена: 9.50 7.60
Изчерпан тираж
Кофти тръпка Катрин Елиът Кофти тръпка
Цена: 8.50 6.80
Изчерпан тираж
Мъже под наем Катрин Елиът Мъже под наем
Цена: 11.99 9.59
Изчерпан тираж
Стари вещи, нов живот Катрин Елиът Стари вещи, нов живот
Цена: 14.00 11.20
Изчерпан тираж
Съпруга в оставка Катрин Елиът Съпруга в оставка
Цена: 8.50 6.80
Изчерпан тираж