Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /   Zотов
Zотов
Назад към автори

Zотов

Единтвеното, което се знае за Zотов, е, че пътува много, има три книги и името му е псевдоним на известен руски писател. Има доста спекулации кой всъщност се крие зад личността му, но засега руските издатели отказват да разкрият тайната. Едно е сигурно – авторът е тънък познавач на съвременната действителност. Дори успява да разгорещи руската общественост, защото представя много известни фигури в твърде нелициприятна светлина.
Zотов признава, че не е написал "Еликсир в Ада" с някаква скрита умисъл, а „просто като забавно и развлекателно четиво”. И добавя, че „подобни книги не съществуват на пазара.” На въпроса не смята ли, че „Елексир в Ада”  ще предизвика силен обществен резонанс, авторът отвръща: „Възможно е. И със сигурност на някои тази книга не би се харесала.” И веднага добавя: „Но може би ще накара читателите да се замислят дали всъщност Адът не е на Земята.”.

Всички книги на Zотов

Еликсир в Ада Zотов Еликсир в Ада
Цена: 14.00 11.90
Изчерпан тираж