Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /   Адел Паркс
Адел Паркс
Назад към автори

Адел Паркс

След като завършва английски език и литература, Адел Паркс работи известно време като журналист, а от 1992 година е в рекламна агенция в Лондон.

След фурора на пьрвата си книга - “Да си намериш майстора”, младата британка продължава да изненадва с бляскави и забавни романи. Лицата й са различни: от една страна пише книги като “Синдромът Хю” - модерно четиво за преуспяла и самоуверена жена, чийто живот се преобръща , когато разбира, че е бременна. А от друга - книги като “Чуждото е по-сладко”, където две сестри опитват да променят съдбата си, след като осъзнават, че любовният им живот е низ от компромиси и несполуки.
С много хумор, откровеност и емоционалност, Адел Паркс задава вьпросите, вълнуващи всяка съвременна жена…
Автор е на пет романа, превърнали се в бестселъри. България е единствената страна от Източна Европа, в която са публикувани три от книгите на Адел - “Да си намериш майстора”, “Синдромът Хю”. Според самата авторка от предстоящата “Чуждото е по-сладко” ще научим за Адел Паркс повече, отколкото сухите факти от биографията й издават.
Стилът във всяка книга е небрежен, жаргонен, свеж, остроумен, леко неприличен и прилича на покана за задушевен приятелски разговор. Историите като че ли са преживени от самата авторка, която споделя: “Случи ми се нещо страхотно, което си струва да се разкаже.”

 

Посетете официалния сайт на Адел Паркс, англ. ез.

Всички книги на Адел Паркс

Да си намериш майстора Адел Паркс Да си намериш майстора
Цена: 8.00 6.80
Изчерпан тираж
Синдромът Хю Адел Паркс Синдромът Хю
Цена: 8.00 6.80
Изчерпан тираж
Чуждото е по-сладко Адел Паркс Чуждото е по-сладко
Цена: 9.00 7.65
Изчерпан тираж