Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /   Мери Макниър
Мери Макниър
Назад към автори

Мери Макниър

Мери Макниър живее в Сан Франциско със съпруга си, двете си деца и дребно бяло куче на име Макарун. Обича да пише в местния магазин за понички, където наблюдава човешките взаимоотношения - преодоляване на трудности, лична промяна, любов и семейство.

Писателката споделя, че измисля фантастични истории още от дете. Освен това твърди, че въпреки че писането е скучно и уморително, резултатите са привлекателни и възхитителни, тъй като човек е в състояние да създаде необикновен свят, който като цяло е измислен и приятен. Тя казва, че нейната мисия в писателската кариера е да даде възможност на публиката си да се идентифицира с героите в нейните книги и да стане отговорна, тъй като всичките й книги се основават на различни тематични учения.

Мери Макниър подчертава, че иска нейните читатели да разберат, че любовта е специално и необикновено човешко преживяване, въпреки че се проявява в различни форми - към приятели, деца, възлюбени и родители.

Всички книги на Мери Макниър