Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /   Изабел Брум
Изабел Брум
Назад към автори

Изабел Брум

Изабел Брум е родена 9 дни преди да настъпи 1980 година. Завършва медийни науки и работи като редактор. Тя обожава пътешествията и непрестанно изследва нови локации в търсене на подходящото място, на което да се развият сюжетите на книгите й. Авторката определя Закинтос като своя втори дом и се отбива там поне веднъж годишно. Именно сред екзотичните плажове на гръцкия остров Изабел Брум ни пренася със завладяващата романтична история "Соленият вкус на вятъра".

Другата й великолепна книга - "Една година и един ден" - разкрива магнетичната красота на историческа Прага, където се преплитат пътищата на три жени, които успяват да се обърнат към себе си, да потърсят утеха и да посегнат към щастието.

Най-новата книга - "Хиляди късчета дъга", ни пренася отвежда на романтична разходка край красотите на езерото Комо, където всеки ще открие това, за което мечтае... или пък това, от което се нуждае.