Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /   Изабел Брум
Изабел Брум
Назад към автори

Изабел Брум

Изабел Брум е родена 9 дни преди да настъпи 1980 година. Завършва медийни науки и работи като редактор. Тя обожава пътешествията и непрестанно изследва нови локации в търсене на подходящото място, на което да се развият сюжетите на книгите й. Авторката определя Закинтос като своя втори дом и се отбива там поне веднъж годишно. Именно сред екзотичните плажове на гръцкия остров Изабел Брум ни пренася със завладяващата романтична история "Соленият вкус на вятъра".

Другата й великолепна книга - "Една година и един ден" - разкрива магнетичната красота на историческа Прага, където се преплитат пътищата на три жени, които успяват да се обърнат към себе си, да потърсят утеха и да посегнат към щастието.

Най-новата книга - "Хиляди късчета дъга", ни пренася отвежда на романтична разходка край красотите на езерото Комо, където всеки ще открие това, за което мечтае... или пък това, от което се нуждае.

Всички книги на Изабел Брум

Една година и един ден Изабел Брум Една година и един ден
Цена: 15.99 13.59
Изчерпан тираж
Соленият вкус на вятъра Изабел Брум Соленият вкус на вятъра
Цена: 15.99 13.59
Изчерпан тираж
Хиляди късчета дъга Изабел Брум Хиляди късчета дъга
Цена: 15.99 13.59
Изчерпан тираж