Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Азбучни убийства
Азбучни убийства

Азбучни убийства

Автор: Агата Кристи

Брой страници 240
Година на издаване 4-2018
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Агата Кристи

Корична цена: 16.99 лв.

Цена в сайта: 14.44 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Разследва Поаро

Агата Кристи е най-популярният криминален автор в света. Нейните произведения са преведени на над сто езика, продадени в повече от два милиарда екземпляра. Ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща, Агата Кристи е обявена за „Първата дама на криминалния жанр”.

Романът „Азбучни убийства“ многократно е нареждан сред десетте най-харесвани произведения на Агата Кристи. В него тя изправя ненадминатия Поаро срещу сериен убиец.

Необичайно писмо, предназначено за Поаро, разкрива зловещ план за убийство. Посочено е мястото и дори датата. Скоро пристигат още две подобни писма. Сериен убиец подбира жертвите си по азбучен ред. До всеки труп е оставен справочник, посочващ мястото на следващото убийство.

Поаро издирва престъпника из цяла Англия, но винаги пристига със закъснение на местопрестъплението. А с всяка следваща жертва, убиецът става все по-уверен. Може ли Поаро да го спре използвайки уликите, които престъпникът нарочно му оставя, за да го провокира?

Димитър Бончев, публикувано на: 2018-11-06 12:33:38

Би било още по-страхотно ако издадете едно пълно издание с всички романчета с Поаро. Би било чудесно.

Иво Петров, публикувано на: 2018-08-23 11:58:50

Поздравявам издателство "Ера" за новите тиражи и корици на книгите на Кристи. Стилни са и определено повече ми се вписват в представите за Поаро и Агата. Би било хубаво да се появят всички книги на авторката с този нов тип "минималистични" и изчистени корици. Самата книга иначе силно я препоръчвам на желаещите да се сблъскат със стила и хитростта на Агата Кристи и на нейните главни герои. Тази книга като идея доста се различава от "обичайните" на Кристи, дори на моменти е зловеща, но като цяло образите, историята, темпото, детайлите, и разбира се - развръзката, са майсторски изпипани. Определено е една от най-добрите на Кристи.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Празникът на Вси светии Агата Кристи Празникът на Вси светии
Цена: 14.99 12.74
Изчерпан тираж
Десет малки негърчета Агата Кристи Десет малки негърчета
Цена: 16.99 14.44
Изчерпан тираж