Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Убийство в Ориент експрес – № 25 от поредицата
Убийство в Ориент експрес – № 25 от поредицата

Убийство в Ориент експрес – № 25 от поредицата

Автор: Агата Кристи

Брой страници 264
Година на издаване 12-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Агата Кристи

Корична цена: 16.99 лв.

Цена в сайта: 14.44 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.
Агата Кристи – ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща. Също като нея героите й са находчиви, оригинални и популярни по цял свят, а романите й - вечно живи.

Днес Агата Кристи е най-известната авторка на криминални романи в света. Нейните осемдесет романа са преведени на над четирийсет езика и са продадени в над два милиарда екземпляра. Емблематичните й герои Еркюл Поаро и госпожица Марпъл й спечелват титлата „Първата дама на криминалния жанр”.
 
Еркюл Поаро пътува с Ориент експрес, но малко след полунощ луксозният влак засяда в снежна преспа. На сутринта пътниците са с един по-малко. Американски магнат е намерен мъртъв в купето си, а вратата е заключена отвътре. Пътуващите са откъснати от света и разчитат на Поаро, който единствен може да открие убиеца сред тях.

„Убийство в Ориент експрес“ е най-известният криминален роман в света!

ЕРА, публикувано на: 2018-01-19 11:29:40

Здравейте, Константин! Много благодарим за позитивната оценка. Изброените от вас произведения подлежат на бъдещи разисквания в издателството. Следете сайта ни за допълнителна информация. Хубав ден, ЕРА.

Константин, публикувано на: 2018-01-17 13:29:45

Скъпо издателство ЕРА, Много Ви благодаря, че издаватаве толкова много и хубави книги (не само на Агата Кристи), и Ви пожелавам да го правите още дълго време с все същия успех, но имам един въпрос дали сте предвидили да издадете сборника с пиеси на Агата Кристи включващ: „Капан за мишки„, „Паяжината” и други много известни пиеси; както и нейната автобиография и бележника й с идеи, в който има два непобликувани разказа с известния детектив Еркюл Поаро? Всичко най добро!

ЕРА, публикувано на: 2016-05-03 12:45:55

Здравейте! В момента подготвяме нов тираж на "Убийство в Ориент експрес". Съвсем скоро ще можете да я намерите в книжарниците. Проверявайте сайта ни за актуална информация. Поздрави и усмивки от екипа на ЕРА. :)

Петко, публикувано на: 2016-04-30 01:32:01

Здравейте, виждам че тази великолепна книга е изчерпана навсякъде :/ Много бих се радвал да мога да си я купя скоро. Кога да очакваме преиздаване?

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Празникът на Вси светии Агата Кристи Празникът на Вси светии
Цена: 14.99 12.74
Изчерпан тираж
Десет малки негърчета Агата Кристи Десет малки негърчета
Цена: 16.99 14.44
Изчерпан тираж