Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Убийства с инициали - №56 от поредицата
Убийства с инициали - №56 от поредицата

Убийства с инициали - №56 от поредицата

Автор: Софи Хана

Брой страници 280
Година на издаване 10-2014
Корици Меки
Формат 20х13
Категории Агата Кристи

Корична цена: 14.99 лв.

Цена в сайта: 12.74 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

 Най-известният детектив в света 

Литературното събитие на годината

След близо 40 години легендарният детектив Еркюл Поаро се завръща! Световноизвестната английска писателка Софи Хана вдъхва нов живот на любимия ни герой в романа „Убийства с инициали“. След прецизен подбор, наследниците на Агата Кристи се доверяват на талантливата Софи Хана да заплете криминалната мистерия, която само известният детектив може да разреши. 

Спокойната вечеря на Поаро в лондонско заведение е прекъсната, когато отчаяна млада жена му доверява, че скоро ще бъде убита. Тя е ужасена, но настоява, че когато умре, справедливостта ще възтържествува, и умолява детектива да не разследва.

По-късно същата вечер трима души са открити мъртви в лондонския хотел Блоксъм, а убиецът е оставил необичайни улики до всяко едно от телата. Еркюл Поаро се оказва въвлечен в случая и докато се мъчи да подреди парчетата от пъзела, престъпникът се готви да нанесе нов удар.

„Убийства с инициали“ несъмнено е литературното събитие на 2014 година и бързо се превръща в световен бестселър. 

АЗ, публикувано на: 2015-09-02 19:41:27

Да, забелязах, че оригиналната корица е също с името на Агата, в същите пропорции. Важното е, че сте се постарали да преведете, издадете, направите корица на книгата, което също е труд, за който заслужавате поздравления. Продължавайте в същия дух :)

Admin, публикувано на: 2015-08-17 10:59:37

Здравейте, АЗ. При издаването на "Убийства с инициали" издателство ЕРА е спазило всички условия обвързани с позицията и големината на името на автора. Моля, обърнете внимание, че при корицата на оригинала са спазени същите пропорции. "Убийства с инициали" е единственото официално одобрено продължение на работата на Агата Кристи, Софи Хана е автор, но тя използва персонажите и идеите на своята предшественица, така че е нормално историята да бъде публикувана с имената и на двете.

АЗ, публикувано на: 2015-08-16 19:44:15

Книгата може и да е добра, но защо сте сложили името на Агата Кристи на корицата, и то даже по-голямо от това на истинската авторка. Уважавал съм Ера винаги, но това ми изглежда като евтин начин за печалба. Независимо дали ви харесва, или не, Агата няма нищо общо с тази книга.

Стоянова, публикувано на: 2015-01-28 16:47:55

Книгата ми хареса, но се усеща разликата. Стила на Хана ми се стори доста по тромав от този на Агата.

Любомир, публикувано на: 2015-01-13 13:47:31

Книгата е интересна. Забелязва се отпечатъкът от Софи Хана в разликите между този роман и останалите романи на Агата Кристи за Еркюл Поаро. Книгата започна интересно, но след това историята, която се разказва, не ми допадна. Т.е. идеята за убиеца ми хареса, срещата с него, но методът и начинът - не.

Петрова, публикувано на: 2015-01-09 11:21:54

На мен лично книгата не ми хареса. Стилът доста се различава от този на Агата Кристи . Не казвам че трябва да се копира , но и разликата в личността на Е.Поаро е осезаема .

Николова, публикувано на: 2014-12-21 16:16:28

Книгата ми харесва.Много се зарадвах на новата среща с Поаро.Дано Софи Хана да напише още книги за него. Поздравявам екипа на "Ера" за добрия вкус които проявяват при избора на заглавията на книгите който издават.

Моля въведете кода за сигурност

Подобни книги