Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   С дъх на канела
С дъх на канела

С дъх на канела

Автор: Никълъс Спаркс

Брой страници 328
Година на издаване 5-2019
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Никълъс Спаркс

Корична цена: 17.99 лв.

Цена в сайта: 14.39 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.
Бестселърът на Никълъс Спаркс с нов тираж и великолепна нова корица

Джон Тайри е изпълнен с гняв, той не познава майка си, мрази баща си, движи се с неподходящи хора и постъпва в армията, за да избяга от миналото си. Савана Лин Къртис е ученолюбива, отличничка на випуска, ръководи организация за подпомагане на бездомните и умее да преценява човек по очите.

Те са различни като морето и пясъка, а случайната им среща е бурна като рева на прибоя. Савана променя Джон, намира път към него и единствена успява да проникне отвъд стените, които е изградил около себе си. Докосването между жената с дъх на канела и Джон трае само миг, но оставя белег за цял живот.

Всеки обикновен човек има своята необикновена история. Никълъс Спаркс умее да разказва тези истории, заредени с нежност и емоция, способни да развълнуват всяко поколение. 

Никълъс Спаркс е популярен в цял свят и неслучайно го наричат "хроникьор на човешката душа". Той е автор на бестселърите "Нощи в Роданте", "Последна песен", "Моят път към теб", "Най-дългото пътуване", "Изборът", "Виж ме".

Симона, публикувано на: 2017-05-25 13:20:12

Любимата ми книга на Спаркс!

Николова, публикувано на: 2015-02-16 18:00:54

Много тъжна книга но същевременно и много хубава.Последните 40-50 страници ги изчетох плачейки.Това е първата книга от Никалъс Спаркс която чета ще си купя и останалите.

Моля въведете кода за сигурност