Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Създателят на ангели
Създателят на ангели

Създателят на ангели

Автор: Морган Грийн

Брой страници 424
Година на издаване 8-2023
Корици Меки
Формат 13/20
Категории Трилър

Корична цена: 22.99 лв.

Цена в сайта: 19.54 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Тялото на млада жена, облечено и поставено така, че да прилича на ангел, е открито в парка в Стокхолм. Убийството има смразяваща прилика с тези на Създателя на ангели - сериен убиец, заловен преди две десетилетия... и току-що починал в затвора.

Обаждането шокира детектив инспектор Джейми Йохансон, която отдавна е скъсала всички връзки с Швеция. Нейният баща е заловил Създателя на ангели и тя добре помни този тежък период. Но сега оригиналните досиета по случая липсват, както и неговият партньор. Всеки момент убиецът може да вземе нова жертва, а репутацията на баща ѝ е застрашена. Джейми се завръща към замръзналите улици на родния си град, за да открие дали има имитатор, или са осъдили грешния човек преди толкова години. 

Тя се изправя срещу собственото си мрачно детство, както и срещу злото, дебнещо града, за да разгадае този случай и да открие истината. Но с толкова много тайни, заровени под заснежената земя, ще успее ли да хване убиеца, преди той да вземе следващата си жертва?

Създателят на ангели се завърна и планът, изготвян двадесет години, вече е в действие!

Морган Грийн е израснал в Южен Уелс и е учил английска литература и творческо писане в университета в Суонзи. През 2017 г. той създава платформа, посветена на насърчаването на амбициозни автори. Морган е писал в различни жанрове, но става популярен с романите за шведката Джейми Йохансон, които го изстрелват на върха на скандинавската криминална класация на Amazon.

Моля въведете кода за сигурност

Подобни книги