Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Среща в Багдад
Среща в Багдад

Среща в Багдад

Автор: Агата Кристи

Брой страници 240
Година на издаване 5-2023
Корици Меки
Формат 13/20
Категории Агата Кристи

Корична цена: 16.99 лв.

Цена в сайта: 14.44 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Агата Кристи е най-популярният криминален автор в света. Нейните произведения са преведени на над сто езика, продадени в повече от два милиарда екземпляра. Ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща, Агата Кристи е обявена за „Първата дама на криминалния жанр”.

Новината за тайна среща на световните сили, която се провежда в Багдад, бързо се разчува. Всички са разтревожени от информация относно разработването на мистериозно, почти фантастично оръжие. Само един човек има доказателството, което може да потвърди естеството му – британски агент на име Кармайкъл. Но престъпната организация, отговорна за разработването на оръжието, няма да се спре пред нищо, за да му попречи да влезе в Багдад и да присъства на срещата.

Насред тази взривоопасна обстановка се появява Виктория Джоунс. Тя е млада, ентусиазирана и жадна за приключения. Когато ранèн шпионин умира в хотелската й стая, тя е въвлечена в игра, която далеч надхвърля и най-смелите ѝ фантазии. 

Сега единственият човек, който може да спаси конференцията е мъртъв. А Виктория ще опита да разгадае последните му думи: Луцифер... Басра... Лефарж...

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Празникът на Вси светии Агата Кристи Празникът на Вси светии
Цена: 14.99 12.74
Изчерпан тираж
Десет малки негърчета Агата Кристи Десет малки негърчета
Цена: 16.99 14.44
Изчерпан тираж