Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Снежна слепота
Снежна слепота

Снежна слепота

Автор: Рагнар Йонасон

Брой страници 256
Година на издаване 11-2020
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Трилър

Корична цена: 15.99 лв.

Цена в сайта: 12.79 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

 Рагнар Йонасон – 

Най-популярният исландски автор в света

ОТКЪС ОТ КНИГАТА ТУК

Тесен планински тунел е единственият начин да се стигне до Сиглюфьордюр -  идилично рибарско градче в най-северните части на Исландия, където хората не заключват вратите си, а животът има собствен ритъм. Новото попълнение в полицейския участък там е младият полицай Ари Тор Арасон. 

 Идилията е разрушена, когато млада жена е открита в безсъзнание в снега, а известен писател среща смъртта при мистериозни обстоятелства. Ари започва разследване в сърцето на една общност, в която не може да се довери на никого, а тайните и лъжите са начин на живот.

 Миналото се преплита с настоящето, докато клаустрофобичното напрежение в снежната буря нараства. Заслепен от снега, Ари е тласкан все по-дълбоко в собствената си тъмнина, а един убиец все още е на свобода… 

Романите на Рагнар Йонасон са публикувани в повече от 32 държави и са продадени в над 1.7 милиона копия. Снежна слепота е избран за един от 100-те най-добри криминални романи на всички времена от Blackwell Group. Рагнар е адвокат, банкер, писател, университетски преподавател и преводач, превел от 17-годишна възраст 14 от произведенията на Агата Кристи на исландски.

Издателство ЕРА, публикувано на: 2020-12-08 13:11:24

Благодарим ви! Исландските трилъри се характеризират с особена загадъчност и "просмукващо" се напрежение до самия им край! Може да очаквате ново заглавие на Рагнар Йонасон съвсем скоро - през пролетта на 2021 г.!

Ели, публикувано на: 2020-11-25 19:11:32

Книгата е доста добра. Не очаквах, но историята ме държа под напрежение. Бих прочела още от този автор, защото стила му е прекрасен.

Издателство ЕРА, публикувано на: 2020-11-05 16:23:15

Благодарим Ви, Цвети! Мнението Ви е много ценно за нас! И ние вече нямаме търпение! Поздрави!

Цвети, публикувано на: 2020-10-27 16:55:51

Браво! Много Ви благодаря, че сте избрали да преведете този автор и той най-после ще достигне до нас! Много го чаках и нямам търпение :) Надявам се книгата да се хареса и да преведете цялата поредица. Цялата Ви серия е прекрасна, продължавайте все така! Поздрави, Цвети :)

Моля въведете кода за сигурност