Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Първата лъжа печели
Първата лъжа печели

Първата лъжа печели

Автор: Ашли Елстън

Брой страници 352
Година на издаване 4-2024
Корици Меки
Формат 13/20
Категории Трилър

Корична цена: 19.99 лв.

Цена в сайта: 16.99 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Тя открадна твоята самоличност.
Сега трябва да си я вземеш обратно.

Иви Портър има всичко, за което едно обикновено момиче си мечтае: любящ партньор, уютна къща с двор и бяла ограда, забавна група приятели. Единствената уловка? Иви Портър не съществува.

Първо ѝ дават нова самоличност: Иви Портър. После локация. Мистериозният шеф господин Смит я снабдява с информация за града и хората в него. Целта е Райън Съмнър. А последното парче от пъзела е нейната мисия.

Иви не знае кой всъщност е господин Смит, но знае, че тази задача ще е специална. Райън е успял да ѝ влезе под кожата и тя вече започва да си представя един по-различен живот. Но няма право на никакви грешки – особено след онова, което се случи последния път.

А единственото нещо, което се е старала да съхрани цял живот, единствената самоличност, към която винаги може да се завърне – истинската – току-що пристигна в града. Иви Портър трябва да е с една крачка пред своето минало, за да се увери, че все още има някакво бъдеще. Залозите няма как да бъдат по-високи. Но Иви винаги е обичала предизвикателствата...

Ашли Елстън живее в Северна Луизиана със съпруга и тримата си синове. Работила е като сватбен и портретен фотограф в продължение на десет години. Сега Ашли помага на съпруга си с малкия им семеен бизнес и пише възможно най-често. Романът ѝ „Първата лъжа печели“ веднага става бестселър и оглавява класациите на „Ню Йорк Таймс“ и „Амазон“. Избран е за книжния клуб на Рийз Уидърспуун, а филмовите права са закупени от „Hulu”.

Моля въведете кода за сигурност