Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Приключението на коледния пудинг – № 22 от поредицата
Приключението на коледния пудинг – № 22 от поредицата

Приключението на коледния пудинг – № 22 от поредицата

Автор: Агата Кристи

Брой страници 280
Година на издаване 1-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Агата Кристи

Корична цена: 14.99 лв.

Цена в сайта: 12.74 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

„Приключението на коледния пудинг” събира част от най-добрите разкази на ненадминатата Агата Кристи. В шест заплетени истории най-обичаните й герои Еркюл Поаро и госпожица Марпъл разкриват престъпления и удивляват с невероятните си детективски способности.
...И един съвет: не яжте от пудинга!

Администратор, публикувано на: 2014-10-20 09:29:20

Здравейте, Ваня! И ние искаме да Ви благодарим за подкрепата и за вярата Ви в нас. Няма по-висока оценка за едно издателство от доволните читатели. Стремим се да поддържаме наличността на всички книги на Агата Кристи, но заради нарастналия им брой понякога се случва така, че някоя книга няма тираж за известно време. Такъв е и случаят с "Приключението на коледния пудинг" - което не значи, че сме се отказали от книгата, ще направим всичко по силите си да вмъкнем допечатката й в издателските си планове, но все още не мога да Ви дам конкретен срок за това. Препоръчвам Ви да следите сайта и фейсбук страницата ни, това са местата, на които първо качваме информация от този тип.

Ваня, публикувано на: 2014-10-19 15:28:22

Здравейте, благодаря Ви от сърце за всичко, което сте издали досега на Агата Кристи - аз съм нейн заклет почитател. Продължавайте в същия дух! Междудругото "Приключението на коледния пудинг" е една от малкото книги, които нямам. Би било страхотно, ако пуснете нов тираж около Коледа - със сигурност ще зарадвате мен и много други читатели.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Празникът на Вси светии Агата Кристи Празникът на Вси светии
Цена: 14.99 12.74
Изчерпан тираж
Десет малки негърчета Агата Кристи Десет малки негърчета
Цена: 16.99 14.44
Изчерпан тираж

Подобни книги