Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Последен шанс
Последен шанс

Последен шанс

Автор: К. Бромберг

Брой страници 304
Година на издаване 6-2024
Корици Меки
Формат 13/20
Категории Романтика. Драма

Корична цена: 19.99 лв.

Цена в сайта: 16.99 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

       Той е мъжът с елегантния костюм, от когото опияняващо лъха на пари, непримиримост и сексапил. Не очаквам да го видя отново.

       Една нощ. Без обвързване. Без имена. Горещ секс.

       Все още си мисля за снощи, когато отивам на среща с новия си клиент и виждам същата опасна усмивка, която ме привлече часове по-рано.

       Той е Калахан Шарп. Милиардер, решен да завърши един последен проект, за да почете покойния си баща, преди да напусне семейния бизнес завинаги.

       За мой късмет или нещастие, ми е възложено да го придружа на Вирджинските острови. Калахан няма проблем да наруши правилата на компанията си, но аз не мога да си позволя да се сближим. Залозите за мен са прекалено високи.

       Какво ли може да се обърка, когато съм принудена да работя – и живея – рамо до рамо с мъж, на когото не мога да устоя?

К. Бромберг е сред най-харесваните романтични авторки. Продадени са над два милиона копия от романите ѝ в повече от двайсет държави и е присъствала в списъците за най-продавани заглавия на „Ню Йорк Таймс“, „Уолстрийт Джърнал“ и “USA Today” над трийсет пъти, а по част от книгите ѝ са заснети филми.

Моля въведете кода за сигурност