Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Пакет Щастие
Пакет Щастие

Пакет Щастие

Автор: --

Брой страници 1040
Година на издаване 4-2024
Корици Меки
Формат 13х20
Категории Популярна психология

Корична цена: 76.97 лв.

Цена в сайта: 60.00 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Щастливи, богати и здрави! Нима има нещо по-хубаво от това? 

Предлагаме ви три от най-търсените книги на тези теми!

Вземете ги на ПРОМО цена САМО тук

Хелън Ръсел ни показва, че оптимизмът не е лекомислие – той е необходимост! От Австралия до Уелс, през Бразилия, Финландия, Тайланд, Япония, Холандия, Русия и много други държави, "Атлас на щастието" разкрива тайните на щастието и как те могат да променят нашия живот. 

Тялото ни може да се самолекува и знае от какво се нуждае! Трябва само да го послушаме. Д-р Брадли Нелсън посвещава цялата си кариера в разработване на лесен, интуитивен метод, чрез който всеки може сам да отключи изцерителните способности на тялото си. "Кодът на тялото" е задължителна книга за всеки! 

 Парите са навсякъде. Те са неизменима част от ежедневието ни. За някои са начин за оцеляване, за други - цел в живота. Независимо от индивидуалното ни отношение към тях, никой не остава безразличен. В "Психология на забогатяването" Моргън Хаузел ни разказва за смисъла на успеха, парите и благополучието.

Моля въведете кода за сигурност