Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Орденът на асасините: Произход. Пустинна клетва
Орденът на асасините: Произход. Пустинна клетва

Орденът на асасините: Произход. Пустинна клетва

Автор: Оливър Боудън

Брой страници 288
Година на издаване 12-2017
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Орденът на асасините

Корична цена: 14.99 лв.

Цена в сайта: 12.74 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Време беше.
Вдиша дълбоко, без да изпуска от поглед жертвата, и задържа ръка сякаш цяла вечност. Трябваше да освободи лъка, преди мускулите му да затреперят и да съсипят прицела. Трябваше да сложи край веднага.

Египет, 70 г. пр.н.е., безмилостен убиец следва своята мисия – да открие и унищожи последните останали членове на древния орден на Меджаите. Единствената му цел е да прекъсне рода им.

Закрилникът на спокойния град Сива неочаквано заминава. Това оставя у младия му син Байек чувство за дълг, който трябва да бъде изпълнен на всяка цена. Но внезапното отпътуване на баща му е свързано със събития от миналото, които повдигат много въпроси за собственото му бъдеще.

В търсене на отговори, Байек броди из размирните земи на Египет и се изправя срещу опасностите и мистериите, които следват пътя на Меджаите.

„Произход. Пустинна клетва” ни отвежда в мистериозния свят на „Орденът на асасините”. От серията досега са издадени: „Ренесанс”, „Братството”, „Тайният кръстоносен поход”, „Прозрение”, „Възмездие”, „Черният флаг“, „Единство” и „Подземен свят“.

ЕРА, публикувано на: 2018-02-28 16:34:12

Здравейте, Борислав. Все още нямаме конкретна дата за издаване на "Assassin's Creed: Heresy". Книгата не влиза в издателските ни планове за следващите няколко месеца. Веднага щом имаме по-конкретна информация, ще уведомим читателите ни. Следете сайта и Facebook страницата ни. Поздрави, ЕРА.

Борислав, публикувано на: 2018-02-26 23:10:43

Здравейте отново, много уважаеми ЕРА! От ваш отговор на предишен мой коментар потвърдихте, че планирате превод на "Assassin's Creed Heresy" на Кристи Голдън, като тогава нямахте информация относно кога ще се реализира. Бих се радвал ако споделите детайли над превода на тази и вероятно други книги от серията. Всичко най-хубаво!

ЕРА, публикувано на: 2018-01-31 15:55:24

Привет, Цветозара. Книгата ще бъде налична от 16 декември. В първите два дни от панаира няма да имаме бройки от нея. Поздрави,ЕРА

Цветозара, публикувано на: 2017-12-06 15:20:46

Книгата ще може ли да се закупи от щанда Ви на предстоящия Панаир на книгата?

ЕРА, публикувано на: 2017-12-05 10:06:24

Здравейте, Камен. Към момента нямаме информация за следващи книги от поредиците. Следете сайта и Facebook страницата ни за повече информация. Поздрави, ЕРА.

Камен, публикувано на: 2017-12-04 16:37:36

здрасти искам да попитам за поредиците на оливър браудън и матю кърби след 3та и 9та ще има ли други и до колко броя ще стигнат

Борислав Колев, публикувано на: 2017-12-01 15:31:12

Няма. Начин. Най-накрая е тук! Благодаря ви с цялото си същество! =D

Моля въведете кода за сигурност