Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Орденът на асасините. Потомци
Орденът на асасините. Потомци

Орденът на асасините. Потомци

Автор: Матю Кърби

Брой страници 280
Година на издаване 1-2023
Корици Меки
Формат 14,5x21,5
Категории Орденът на асасините

Корична цена: 13.99 лв.

Цена в сайта: 11.89 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Оуен е готов на всичко, за да изчисти името на несправедливо осъдения си баща. Компютърният специалист Монро му предоставя неочаквана възможност – да използва устройството Анимус. То позволява на хората да проучат генетичните спомени скрити в собственото им ДНК. От преживяното Оуен научава повече, отколкото си е представял. По време на симулация, той разбира за съществуването на древна и мощна реликва, смятана за легенда. Асасините и тамплиерите няма да се спрат пред нищо, докато не я получат. Те се изправят в яростна битка, която се води едновременно в настоящето и миналото. Скоро за Оуен става ясно, че единственият начин да се спаси е като открие реликвата първи.

„Потомци“ е завладяващ роман за вековната вражда между асасини и тамплиери.

ЕРА, публикувано на: 2017-01-23 09:38:52

Здравейте! Благодарим за положителното мнение. Да, ще издадем оставащите две книги от поредицата "Last Descendants", както и романа "Heresy". Поздрави.

Р. С., публикувано на: 2017-01-20 14:51:38

Книгата е доста увлекателна и се чете на един дъх. Има доста преплитащи се истории и определено има какво да предложи на феновете на поредицата. Искам да попитам обаче дали има планове да издавате и бъдещите книги от поредицата? Доколкото знам вече е излязло продължението на "Потомци", наречено "Last Descendants - Tomb of the Khan", както и отделен роман с името "Heresy".

Моля въведете кода за сигурност