Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Орденът на асасините. Подземен свят
Орденът на асасините. Подземен свят

Орденът на асасините. Подземен свят

Автор: Оливър Боудън

Брой страници 336
Година на издаване 2-2016
Корици Меки
Формат 20х13
Категории Орденът на асасините

Корична цена: 14.99 лв.

Цена в сайта: 12.74 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

 

Романът по култовата компютърна игра Assassins Creed: Syndicate

Опозорен асасин. Агент под прикритие. Една мисия, която може да му донесе изкупление.

Годината е 1862. Лондон е във вихъра на индустриалната революция, строи се първата подземна железница. Когато в изкопа е открит труп, се отваря нова глава във вековната битка между асасини и тамплиери.

Асасин с мрачни тайни се е внедрил под прикритие с мисия да освободи столицата от хватката на тамплиерите. Скоро Братството ще го познава като Хенри Грийн, учител на Джейкъб и Иви Фрай. Но засега той е известен само с прозвището си Призрака…

„Подземен свят” е осмият роман, който ни отвежда в мистериозния свят на „Орденът на асасините”. От серията досега са издадени: „Ренесанс”, „Братството”, „Тайният кръстоносен поход”, „Прозрение”, „Възмездие”, „Черният флаг“ и „Единство”.

ЕРА, публикувано на: 2017-08-04 10:16:53

Здравейте, Георги. Новият тираж на "Подземен свят" най-вероятно ще бъде готов през есента. Поздрави, ЕРА.

Георги, публикувано на: 2017-08-03 16:35:40

Здравейте. Кога да очакваме новия тираж на Подземен свят?

ЕРА, публикувано на: 2017-05-23 11:31:38

Здравейте, Борислав. Много благодарим за положителната оценка. Не пропускайте и книгите от трилогията "Орденът на асасините: Потомци" на Матю Кърби - втората /„Гробницата на хана“/ излиза днес. :) Относно "Heresy", на български ще се казва "Ерес". Планираме да я издадем, но към този момент нямаме конкретна дата. Насреща сме за допълнителни въпроси и уточнения. Поздрави!

Борислав, публикувано на: 2017-05-22 00:23:41

Здравейте, многоуважаеми ЕРА! Най-напред бих искал да изкажа неописуемите си адмирации към вас относно превода на тази поразителна поредица, блягословя ви откакто разбрах за него! Преди някъде 4 дни приключих и с последното досега издадено заглавие, а именно гореописаното, и с нетърпение очаквам "Tomb of the khan". Книгите са изключително запленяващи, безценно четиво за фенове на франчайза, а и за привличане на нови (моя случай =D).Бих искал да ви попитам само за кога се очертава "Heresy", евентуално заглавието ѝ на български и може би - какво е мнението на екипа на издателството относно книгите (надявам се да не нахалствам). Благодаря предварително и продължавайте все така!

ЕРА, публикувано на: 2016-10-24 10:45:06

Здравейте! Следващата книга от поредицата ще бъде издадена през декември 2016 година. Следете сайта ни за повече информация. Поздрави от екипа на ЕРА. :)

Маринов, публикувано на: 2016-10-23 22:03:04

Здравейте, Ера! Пише ви един от запалените читатели, притежаващ и 8-те книги от поредицата. Поздравления за това, че успяхте да постигнете този безумен интерес у хора като нас! Октомври месец е и аз като един от многото очакващи поредната книга бих искал да разбера има ли някаква последна информация около нейното излизане. Благодаря Ви!

Р. С., публикувано на: 2016-07-12 17:15:18

Благодаря за информацията! Очаквам с нетърпение бъдещите книги от поредицата!

ЕРА, публикувано на: 2016-07-05 10:35:01

Здравейте! Благодарим Ви за високата оценка, поредицата "Орденът на асасините" наистина е страхотна, радваме се, че има толкова много верни почитатели в България. Да, планирали сме издаването на "Last Descendants" през октомври 2016. Следете сайта ни за повече информация. Поздрави и усмивки от екипа на ЕРА. :)

Р. С., публикувано на: 2016-07-05 00:24:43

Здравейте,книгата е страхотна,но имам друг въпрос. Имате ли планове да превеждате и бъдещи книги от поредицата като Last Descendants или Heresy(която май не е още обявена официално).

Моля въведете кода за сигурност