Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Орденът на асасините. Одисея
Орденът на асасините. Одисея

Орденът на асасините. Одисея

Автор: Гордън Дохърти

Брой страници 328
Година на издаване 11-2018
Корици Меки
Формат 14.5x21.5
Категории Орденът на асасините

Корична цена: 15.99 лв.

Цена в сайта: 13.59 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Книгата съдържа неочакван бонус – код, който отключва специално оръжие в играта

"Спартанските деца никога не трябва да се страхуват от тъмното, от студа или от неизвестното" – занарежда един глас от погребаните дълбоко в съзнанието й спомени. Неговият глас.

Наричаха я мистиос – наемничката. И тя щеше да вземе каквото й се полага на всяка цена...

Касандра е отгледана с единствената цел да стане жестока и безсърдечна. Идеалното спартанско дете, предопределено за величие. Когато ужасна трагедия я запраща на непозната територия, тя решава да стане наемник, далеч от ограниченията на Спарта.

В изгнание, осъдена на смърт от семейството си, тя се впуска в едно епично пътешествие, за да стане легендарен герой и да разкрие истината за загадъчния си произход.

Нелоялни съюзници, могъщи врагове и мрежи от заговори ще застанат на пътя на Касандра. За щастие спартанското острие е винаги в готовност.

От серията досега са издадени: "Ренесанс", "Братството", "Тайният кръстоносен поход", "Прозрение", "Възмездие", "Черният флаг", "Единство", "Подземен свят" и "Произход. Пустинна клетва".

Р.С., публикувано на: 2018-10-26 00:07:23

Радвам се, че ще видим и най-новата книга от поредицата и по нашенските пазари. Очаквам я с нетърпение! Но все пак трябва да попитам - има ли някакъв шанс и останалите книги от поредицата да бъдат преведени, най-вече последната час на "Потомци"?

Моля въведете кода за сигурност

Подобни книги