Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Орденът на асасините. Братството
Орденът на асасините. Братството

Орденът на асасините. Братството

Автор: Оливър Боудън

Брой страници 328
Година на издаване 4-2012
Корици Меки
Формат 21х14
Категории Орденът на асасините

Корична цена: 14.99 лв.

Цена в сайта: 12.74 лв.

Наличност: Не

Очаквайте нов тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

„Поемам към черното сърце на една корумпирана империя, за да залича моите врагове. Но Рим не е построен за един ден и няма да бъде разрушен от един единствен човек. Аз съм Ецио Аудиторе да Фиренце. Непобедим съм, защото съм посветен в традицията на асасините.”

Рим е под властта на коварния род на Борджиите. Някога могъщ, сега градът е в разруха, потънал в кръв, политически интриги и религиозни вражди. Чезаре Борджия, по-подъл и опасен от баща си – Папата, няма да се спре пред нищо, за да покори цяла Италия...

Само един човек може да освободи хората от неговата тирания - Ецио Аудиторе. Но в тази битка той няма да е сам. Зад него ще застане Братството на асасините.

Вторият роман на Оливър Боудън по култовата серия компютърни игри Assassin’s Creed ни отвежда на епично пътешествие из мистериозния свят на най-смелите бойци – безпощадните асасини.
Assassin’s Creed: Brotherhood е един от най-значимите и дългоочаквани проекти за 2010 г. и е носител на наградата „Най-добрa екшън игра“.

Мартин, публикувано на: 2015-07-31 13:12:49

Тази книга ли ще е предистория на Syndicate? И също така Историта на Rogue е бъде ли в отделна книга илия има в мъкната в някоя друга книга?

Admin, публикувано на: 2015-07-07 16:59:47

Очаквайте до края на годината следващата книга от поредицата - ASSASSIN'S CREED: UNDERWORLD.

Admin, публикувано на: 2015-06-26 09:25:13

Здравейте. Благодарим Ви за интереса! Все още нямаме информация за конкретно следващо заглавие от поредицата, когато такова се появи, издателство ЕРА ще се заеме с издаването му.

Мартин, публикувано на: 2015-06-24 11:27:02

Книгата е жестока, но имам един въпрос: Единство ли е последната част от тази поредица или ще има още книги като Assassins's Creed Rogue?

Моля въведете кода за сигурност