Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Нула Нула Нула
Нула Нула Нула

Нула Нула Нула

Автор: Роберто Савиано

Брой страници 416
Година на издаване 5-2014
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Документалистика

Корична цена: 16.00 лв.

Цена в сайта: 13.60 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

 „НулаНулаНула“ е най-качественото бяло брашно. Също така и кодово название сред наркотрафикантите за най-чистия кокаин на пазара. Този „жаргон“ е заглавие на забележителното разследване на Роберто Савиано за това как трафикът на кокаин въвлича света в сивата икономика и налага собствени порочни правила и поквара на своите слуги, а чрез тях и върху всички нас.

Белият прах е посипал планетата и ако не е под носа ни, той е пред очите ни. Той не е екзотика на криминалния живот, а част от всекидневието ни.

Строителство, банки, необяснимо успешни бизнесмении политици - във всяка точка на планетата, зад тях се проточва бялата нишка на коката. „Нула Нула Нула“ не разказва истории, а разкрива механизмите на съвременната световна икономика.

Огромният документален материал, събран от Роберто Савиано, е представен с присъщата за автора страст, близка по своята сила до акта на самозапалване.

Смелият журналист, разобличил тъмните сделки на неаполитанската мафия в знаменития си документален роман „Гомор”, отново доказва, че най-големият враг на страха е словото. Осъден на смърт от Камората, авторът е под 24-часова охрана повече от 7 години. През това време той опознава отблизо служителите на правоохранителните органи по света. Благодарение на тяхната информация, Роберто придобива детайлна представа за целта и мащаба на търговията с дрога. И написва потресаващ репортаж, в който изумително съчетава емоционалния си изказ с хладнокръвен геополитически анализ.

 

Посвещавам тази книга на всички карабинери,

които са ме охранявали. Над 38 000 часа, прекарани заедно.

И за часовете, които тепърва ще прекараме.

Навсякъде.  

                                                         Роберто Савиано

 

 

Йордан Йорданов , публикувано на: 2019-12-07 22:11:01

Здравейте, ще има ли нов тираж или случайно няколко останалиа?

Димитрова, публикувано на: 2019-10-31 19:35:26

Здравейте, ще има ли нов тираж на книгата?

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор