Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Невидимата нишка
Невидимата нишка

Невидимата нишка

Автор: Патрис Карст

Брой страници 40
Година на издаване 4-2024
Корици Меки
Формат 24/24
Категории Детска литература

Корична цена: 12.90 лв.

Цена в сайта: 10.96 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Феноменът, който развълнува милиони читатели

НЕВИДИМАТА НИШКА

Патрис Карст

Илюстрации: Джоан Лю Фрийтхоф

Докато сърцето ти е изпълнено с обич, 

Нишката винаги ще е там.

       Мама разказва на дечицата как всички те са свързани с невидима нишка. Нишка, изтъкана от любов. Дори да не можеш да я видиш, можеш да я почувстваш със сърцето си и знаеш, че тя винаги те свързва с тези, които обичаш. Но всички ли имат такава Невидима нишка? Колко далече стига тя? Може ли някога да се скъса?

       Тази стопляща душата книга изследва невидимите, но неразрушими връзки между нас и провокира по-задълбочени разговори за любовта. Предлага прост подход към преодоляването на самотата, раздялата и загубата, който децата лесно могат да разберат и приемат, и изпраща силно послание на читатели от всички възрасти.

Патрис Карст е умел разказвач на трогателни истории. Книгите ѝ докосват сърцата на милиони читатели по света и са преведени на 20 езика. Родена е в Лондон, но живее в САЩ. Сред най-популярните ѝ заглавия са „Невидимата каишка“ и „Невидимата раница“.

Улесняващ читатели с дислексия шрифт!

 

Моля въведете кода за сигурност