Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Когато тя изчезна - 16.07.2024
Когато тя изчезна - 16.07.2024

Когато тя изчезна - 16.07.2024

Автор: Минка Кент

Брой страници 304
Година на издаване 7-2024
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Трилър

Корична цена: 20.00 лв.

Цена в сайта: 17.00 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

 Колата ѝ е открита на паркинга пред магазина, чантичката и телефонът ѝ са на седалката, ключовете стоят пъхнати в таблото, а следа от борба и насилие няма. Жената сякаш се е изпарила.

 Мередит Прайс е най-голямата късметлийка на света. Съпругът ѝ Андрю е чаровен и успешен финансов брокер. Имат две деца и живеят в охолство и разкош в планинско курортно градче. След три години брак животът на Мередит е станал доста предвидим. До деня, в който тя изчезва безследно.

 Гриър Амброуз трябва да открие сестра си, независимо от това как и защо е изчезнала. Тя се впуска в отчаяно търсене, но изглежда никой не е познавал истинската Мередит.

Би ли изоставила семейството си? Или някой би искал да я нарани?

Отговорите се крият в най-тъмните кътчета на човешкото съзнание...

 Книгите на Минка Кент шестват неизменно в класациите на Амазон и я превръщат във водещ автор в жанра. Минка обича да изследва какво се случва, когато добрите хора вършат лоши неща и поставя героите си в комплицирани и непредвидени ситуации.

 

Моля въведете кода за сигурност