Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Италия - вечната приказка
Италия - вечната приказка

Италия - вечната приказка

Автор: Михаела Манасиева

Брой страници 256
Година на издаване 3-2024
Корици Меки
Формат 13/20
Категории Пътуване. Развлечение

Корична цена: 17.00 лв.

Цена в сайта: 14.45 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Италия те примамва и омагьосва с лекота... и неусетно се влюбваш. „Италия – вечната приказка“ ни отвежда на пленително пътешествие из скритите италиански улички и на всяка крачка ни поднася любопитни факти, реални събития, изумителни истории и лични наблюдения. Разкрива ни начина на мислене на италианците, техния живот, ценности, интереси и странности.

Разбираме как чаровната Италия се е превърнала в едно от най-любимите места на толкова много туристи по света – как италианците пишат историите си, какви трикове прилагат, как превръщат малките градчета в приказни места и как историята е оставила своя отпечатък, достигайки до наши дни.

„Италия – вечната приказка“ ще допадне на всеки, в чието сърце Италия е намерила своето място, както и на онези, за които това ще е първа среща с нея.

Защото Италия е великолепна, вечна и неизчерпаема – една сбъдната мечта!

Михаела Манасиева завършва Италианска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и магистратура Връзки с обществеността. Работила е като преподавател и преводач. Живяла е в Италия и днес професията ѝ отново я обвързва със страната, в която редовно се завръща.

Моля въведете кода за сигурност