Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Изгубеният светец (кн.2)
Изгубеният светец (кн.2)

Изгубеният светец (кн.2)

Автор: Бри Диспейн

Брой страници 312
Година на издаване 11-2012
Корици Меки
Формат 18Х13
Категории Литература за 12-19 годишни

Корична цена: 12.00 лв.

Цена в сайта: 10.20 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Грейс Дивайн жертва душата си, за да излекува Даниъл Калби. Но спасявайки своя любим, тя се заразява с върколашкото проклятие и губи брат си.
 В отчаянието си да върне Джуд обратно у дома, Грейс се сприятелява с новото момче в града – красавеца Талбът. Двамата се сближават, ала връзката й с Даниъл започва да се пропуква.
 Без да разбира по каква мрачна пътека е поела, Грейс се заслепява от новите си свръхестествени способности и се поддава на вълка в себе си. Ала тя не осъзнава, че стар враг се е завърнал... И подготвя капан, по-опасен от смъртта...

Феновете, настървени за още от поредицата за Грейс и Даниъл, ще горят от желание да захапят „Изгубеният светец”. Нови герои, непознати същества на мрака, повече романтика и много динамика – спиращото дъха продължение на „Божествени и прокълнати” обещава поне няколко безсънни нощи. Първата книга на Бри Диспейн се превърна в безспорен хит отвъд океана, а филмовите права на поредицата вече са откупени.

Зорница, публикувано на: 2015-04-27 10:49:29

Книгите са супер, но Ера най-вероятно се е отказала, както и от поредицата Ревенант. Зарибяват ни, а след това - няма значение.

Мина, публикувано на: 2015-04-05 17:52:40

Здравейте, от доста време чакам продълженията на Ейми Плъм и Бри Диспейн, дали Ера се отказа от серията си Ера тийн?

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор