Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Загадката на Листърдейл – № 54 от поредицата
Загадката на Листърдейл – № 54 от поредицата

Загадката на Листърдейл – № 54 от поредицата

Автор: Агата Кристи

Брой страници 208
Година на издаване 9-2014
Корици Меки
Формат 20х13
Категории Агата Кристи

Корична цена: 14.99 лв.

Цена в сайта: 12.74 лв.

Наличност: Не

Очаквайте нов тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Агата Кристи – ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща. Също като нея героите й са находчиви, оригинални и популярни по цял свят, а романите й – вечно живи.

Днес Агата Кристи е най-известната авторка на криминални романи в света. Нейните осемдесет романа са преведени на над четирийсет езика и са продадени в над два милиарда екземпляра. Емблематичните й герои Еркюл Поаро и госпожица Марпъл й спечелват титлата „Първата дама на криминалния жанр”.

Заможната госпожа Сейнт Винсънт внезапно се оказва притисната от сметки и дългове, които едва успява да изплати. От бедност я спасява възможността да заживее в дома на починалия лорд Листърдейл, при това срещу нищожен наем. Семейството ѝ смята, че случилото се е твърде хубаво, за да е истина. Каква е уловката?

Тази и още девет истории са включени в сборника – някои авантюристични, други мистериозни, а трети много смъртоносни...

Издателство ЕРА, публикувано на: 2014-08-26 09:26:12

Здравейте, Славин! Благодарим Ви за заинтересоваността. Взели сме под внимание издаваните разкази и те няма да присъстват в този сборник. Поздрави, Издателство "Ера"

Славин Иванов, публикувано на: 2014-08-25 17:01:22

Здравейте! Виждам, че сте подготвили сборника с разкази "Загадката на Листърдейл" за печат и бих искал да ви помоля да промените леко съдържанието, защото три от разказите вече са публикувани от вас в "Свидетел на обвинението и други разкази" (№24 от поредицата) и не мисля, че трябва да има повтарящи се разкази. Става дума за "Нещастен случай", "Къщата на славеите" и "Песничка за шест пенита". Благодаря предварително!

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Празникът на Вси светии Агата Кристи Празникът на Вси светии
Цена: 14.99 12.74
Изчерпан тираж
Десет малки негърчета Агата Кристи Десет малки негърчета
Цена: 16.99 14.44
Изчерпан тираж