Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Завесата. Последният случай на Поаро – № 85 от поредицата
Завесата. Последният случай на Поаро – № 85 от поредицата

Завесата. Последният случай на Поаро – № 85 от поредицата

Автор: Агата Кристи

Брой страници 224
Година на издаване 1-2020
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Агата Кристи

Корична цена: 14.99 лв.

Цена в сайта: 12.74 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Агата Кристи – ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща. Също като нея героите ѝ са находчиви, оригинални и популярни по цял свят, а романите ѝ – вечно живи.

Днес Агата Кристи е най-известната авторка на криминални романи в света. Нейните осемдесет романа са преведени на над четирийсет езика и са продадени в над два милиарда екземпляра. Емблематичните ѝ герои Еркюл Поаро и госпожица Марпъл ѝ спечелват титлата "Първата дама на криминалния жанр".

Къщата в Стайлс е привидно спокойно място за почивка. Но гостите в нея остават шокирани, когато разбират, че един от тях е убиец, отнел живота на пет души. Всеки гост е свързан с престъпленията по един или друг начин...

Обездвижен, Поаро призовава стария си приятел Хейстингс за едно последно разследване, което ги отвежда там, където те за първи път разкриват престъпление заедно. Двамата трябва да действат бързо, за да предотвратят следващото жестоко убийство, дори ако собственият им живот е в опасност.

Здравко Димитров , публикувано на: 2020-04-21 15:54:01

Привет на всички читатели и издателство Ера. Пиша коментара си тук, защото това е разказа в който уникалната Агата Кристи за последно в оригинал пише за прочутия си герой Еркюл Поаро - последния му случай. За мен е истинско съкровище постепенно да попълвам своята колекция от издателство Ера и също, както разбирам и много други, чакам за следващ тираж на много от книгите. Знаем, че нищо не става от днес за утре затова огромно благодаря на всички в издателството за тяхната работа и любов към книгата. Ще следя редовно за новите тиражи и с нетърпение ще прочитам всеки следващ заплетен и интригуващ случай с който се сдобия.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Призраци във Венеция Агата Кристи Призраци във Венеция
Цена: 16.99 14.44
Изчерпан тираж
Направление неизвестно Агата Кристи Направление неизвестно
Цена: 16.99 14.44
Очаквайте нов тираж
Аферата в Стайлс Агата Кристи Аферата в Стайлс
Цена: 16.99 14.44
Очаквайте нов тираж
Десет малки негърчета Агата Кристи Десет малки негърчета
Цена: 16.99 14.44
Изчерпан тираж