Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Жената, която пишеше писма
Жената, която пишеше писма

Жената, която пишеше писма

Автор: Карстен Хен

Брой страници 240
Година на издаване 11-2023
Корици Меки
Формат 13/20
Категории Съвременна световна проза

Корична цена: 17.99 лв.

Цена в сайта: 15.29 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Кой все още пише писма в днешно време? По старомодния начин – на хартия и на ръка?

Кати Валдщайн. Кати иска да започне нов живот. Ето защо решава да напише прощални слова към всеки човек, който ѝ е повлиял по някакъв начин – дружелюбната касиерка в супермаркета, строгата учителка по математика, безразличния ѝ бивш съпруг... Общо 37 писма, написани на хартия за сандвичи, която баща ѝ е събирал специално за нея. Но тези писма изкарват някои тежки истини и неподозирани тайни наяве.

В този повратен момент от живота си, Кати среща мистериозния Северин. Двамата наистина изглеждат родени един за друг, но не могат да открият пътя към другия... докато Кати не осъзнае, че не е нужно да се сбогува с миналото си, за да посрещне своето бъдеще. А Северин трябва да приеме случилото се преди, за да продължи напред.

Съдбата може би определя кой идва в живота ни, но сърцето е онова, което решава кой ще остане в него...

Карстен Хен е популярен автор на повече от осемнайсет бестселъра. Познат е на българските читатели с „Човекът, който разхождаше книги“ и „Пекарят, който създаваше истории“.

Моля въведете кода за сигурност