Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Експресна терапия
Експресна терапия

Експресна терапия

Автор: Саша Бахим

Брой страници 240
Година на издаване 4-2023
Корици Меки
Формат 13/20
Категории Популярна психология

Корична цена: 17.99 лв.

Цена в сайта: 5.00 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Колко пъти ще ми повтарят, че трябва да съм по-спокоен и да започна да мисля позитивно? Докога ще вадят все едни и същи будистки мъдрости и цитати как да постигнем абсолютното щастие в живота?

Ако и вие си мислите същото, вижте тази книга! Саша Бахим предлага съвсем различен и свеж подход към справянето с ежедневните проблеми и внася повече радост в дните ни.

Тук ще откриете 100 научноизпитани и лесноприложими метода от психотерапията за правилно разчитане и удовлетворяване на вашите чувства и нужди. Тези техники, вместо една обща „рецепта“, предлагат по нещо за всекиго! Тествани са в безброй изследвания и доказано работят! Всеки ще открие себе си в дадените примери, а предложените упражнения отнемат само няколко минути и наистина помагат:

•ако сте стресирани и на ръба на силите си;

•ако се задушавате от потискащи мисли и емоции;

•ако не умеете да се справяте със страховете и притесненията си;

•ако ви липсват спокойствие и самочувствие и трудно взимате решения;

•ако се нуждаете от повече лекота и смисъл в ежедневието си.

Представете си „Експресна терапия“ като добре заредено куфарче с точните инструменти за всяка ситуация. Понякога е достатъчно просто да затегнеш или разхлабиш един-два винта, за да подобриш качеството си на живот!

За да разберете какво трябва да промените всъщност, първо трябва да си поставите точни цели. „Експресна терапия“ ви дава достъпни птихотерапевтични техники, чрез които да ги формулирате и да улесните живота си. А Саша споделя реални истории, които ни мотивират и вдъхновяват да поемем по своя индивидуален път към повече блаженство и баланс.

Подобрете живота си чрез малки, целенасочени промени всеки ден!

Саша Бахим работи като психолог и психотерапевт в Люксембург от 2008 г. Редовно организира здравни кампании, обучения и лекции, свързани с приложната психология и психотерапията. Цели да научи хората как да си помогнат сами – чрез научнообосновани методи, но също и с хумор и креативност.

Моля въведете кода за сигурност