Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Джоб, пълен с ръж – № 47 от поредицата
Джоб, пълен с ръж – № 47 от поредицата

Джоб, пълен с ръж – № 47 от поредицата

Автор: Агата Кристи

Брой страници 224
Година на издаване 9-2013
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Агата Кристи

Корична цена: 14.99 лв.

Цена в сайта: 12.74 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

разследва
г-ца Марпъл

Агата Кристи – ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща. Също като нея героите й са находчиви, оригинални и популярни по цял свят, а романите й – вечно живи.
Днес Агата Кристи е най-известната авторка на криминални романи в света. Нейните осемдесет романа са преведени на над четирийсет езика и са продадени в над два милиарда екземпляра. Емблематичните й герои Еркюл Поаро и госпожица Марпъл й спечелват титлата „Първата дама на криминалния жанр”.

Рекс Фортескю е отровен по необичаен начин в луксозния си офис. В джобовете на деловия му костюм откриват... зърна ръж. Следват още две убийства. И отново същата странна улика. Но разследването на инспектор Нийл е в задънена улица. Когато госпожица Марпъл свързва странната находка със старо стихче, тя открива неочаквана връзка между жертвите. И впряга изключителната си наблюдателност, за да разкрие кой е убиецът.

Камелия, публикувано на: 2021-04-01 12:01:33

Здравейте.Ще има ли нов тираж?

ЕРА, публикувано на: 2014-02-24 09:48:00

Здравейте, Нина, За съжаление няма как да изпълним желанието ви, понеже подбора и подготовката на следващите книги от поредицата изискват време. Както вероятно сте забелязали, ние имаме богат каталог с разнообразна литература, който се стремим да обновяваме редовно. Всяко заглавие предполага много усилия, които съсредоточаваме в него, бъдещите заглавия за въпрос на следващ етап. Нормално е да изреждаме изданията, които вече са на пазара, за да улесняваме читателите в събирането на цялата колекция от Агата Кристи. Поздрави от екипа на ЕРА

Nina Nikolova, публикувано на: 2014-02-23 22:26:59

Zdraveite,imam slednija vapros,moje li na kraja na vsjka izvavena ot vas kniga na Agata Kristi da napi6ete zaglavijta na predstoj6tite?

ЕРА, публикувано на: 2013-09-27 16:24:35

Здравейте, вероятно имате предвид сборника с разкази „Клуб вторник вечер“. Уверяваме ви, че ще се постараем да издадем всичко, написано от авторката.:) Не можем да дадем конкретна дата, защото съвсем скоро издадохме № 47 и № 48 от поредицата и сега сме се концентрирали върху другите ни предстоящи заглавия.

Пламен Николов, публикувано на: 2013-09-27 14:35:59

Имам следният въпрос, влиза в плановете да издадете нейният сборник с разкази със заглавие "Клубът четвъртък вечер"?

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Празникът на Вси светии Агата Кристи Празникът на Вси светии
Цена: 14.99 12.74
Изчерпан тираж
Десет малки негърчета Агата Кристи Десет малки негърчета
Цена: 16.99 14.44
Изчерпан тираж

Подобни книги