Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   В леглото с мъжа ти. Бележки на любовницата
В леглото с мъжа ти. Бележки на любовницата

В леглото с мъжа ти. Бележки на любовницата

Автор: Ника Набокова

Брой страници 280
Година на издаване 1-2021
Корици Меки
Формат 13х20
Категории Популярна психология

Корична цена: 15.99 лв.

Цена в сайта: 13.59 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.
В леглото с мъжа ти
Бележки на любовницата

Ника Набокова

      Готови ли сте да влезете в… главата на любовницата?

      Думата любовница обикновено извиква във въображението дългокрака нимфа с пищна гръд, сладострастна, пресметлива и фатална. Ника Набокова разбива този мит! Самата тя е била „другата жена“ и от позиция на опита си, както и на база на психологическите изследвания в сферата, ни дава всички отговори – директно и без завоалиране.

      Всички ситуации, през които минава такава връзка - любовта, ревността, тайните срещи, лъжите, търсенето на вярното решение, обещанията, самообвиненията и моментите, в които колебанията са повече от решенията. Авторката дава рецепти за преодоляването им, но и за откриването и овладяването на истинските причини една жена да изпадне в тях.
 
      Тази истина няма да ви бъде казана в лъскави списания и в популярни предавания. Ясно формулирани, ефективни и лично проверени методи, със задълбочени познания за човешката психика и взаимоотношения - Ника ще ви изведе от зоната ви на комфорт. Бъдете готови!

      Ника Набокова е автор на пет книги, изключително популярен блогър и успешна бизнес дама. С нейна помощ много жени са се справили с трудни житейски ситуации. Книгите й са преведени на шест езика и са продадени в милиони екземпляра. 

Мария, публикувано на: 2021-03-31 21:47:43

Книгата е нещо като сборник от нета на написани истории от любовници. Приложима е при жени с руски произход-там проблемът с мъжете е от втората световна война - или за настоящи за самоуспокоение. Иначе мога да кажа, че написаното е далече от истината. Книга на "другата страна" също ще е интересна за изводи на любовниците, ако искат да свалят розовите очила.

Моля въведете кода за сигурност