Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Вината, която носим
Вината, която носим

Вината, която носим

Автор: Юрт и Русенфелт

Брой страници 360
Година на издаване 11-2023
Корици Меки
Формат 13/20
Категории Трилър

Корична цена: 19.99 лв.

Цена в сайта: 16.99 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

В свинеферма близо до Вестерос е открито тяло, а уликите сочат, че убиецът иска да привлече вниманието на точно определен човек – криминалния психолог Себастиан Бергман.

Ваня Литнер се бори да запази отдела си „Риксмурд“ и да се докаже като ръководител. Но задкулисните игри остават на заден план, когато жертвите се увеличават. 

Мъртъв е открит и Тим Кънингам, бивш клиент на Себастиан. Около него витае мистерия и разбулването ѝ може да се окаже ключово за идентифицирането на убиеца. 

Себастиан Бергман многократно е помагал на полицаите от „Риксмурд“ и е разрешавал десетки заплетени случаи, но сега е персона нон грата. Дали завръщането му ще бъде спасение, или падение за „Риксмурд“?

Ръководен от нестихваща омраза, отдаден и целенасочен, убиецът поставя извънредно предизвикателство дори за опитния Бергман. А разкриването му може да се окаже пагубно…

„Вината, която носим“ е осмият роман с участието на психолога Себастиан Бергман. Динамична, богата на плътни колоритни образи и със силни социални послания, поредицата на Юрт и Русенфелт разчупва клишетата в жанра и постига внушителен международен успех. А главният герой – един от най-оригиналните образи в скандинавската литература, бързо се превърна в любимец на читателите по света. Юрт и Русенфелт са сценаристи на минисериала „Себастиан Бергман“, както и на популярния сериал „Мостът“.

Моля въведете кода за сигурност