Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Брулени хълмове
Брулени хълмове

Брулени хълмове

Автор: Емили Бронте

Брой страници 376
Година на издаване 5-2013
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Класика и модерна класика

Корична цена: 15.00 лв.

Цена в сайта: 12.00 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Бурната история на една всепоглъщаща и демонична любов. Трагична и изумително красива.

"Брулени хълмове" е страстна история за необузданата и демонична любов между Катрин Ърншоу и Хийтклиф, подхвърлено дете, отгледано от нейния баща. След смъртта на господин Ърншоу, Хийтклиф е тормозен и унижаван от брата на Катрин – Хиндли. Убеден, че любовта му към Катрин е несподелена, Хийтклиф напуска дома им. Години по-късно той се завръща като богат и изискан човек, прецизно подготвил своето жестоко отмъщение.

Първични и неконтролируеми, чувствата между Катрин и Хийтклиф помитат всичко по пътя си. Тяхната бурна, разрушителна страст ги води към собственото им унищожение.

Неподвластен на времето, шедьовърът на Емили Бронте е сред най-великите романи не само в английската, но и в световната литература.

Администратор, публикувано на: 2016-04-04 09:38:47

Здравейте. Както сме отговорили в коментара преди Вашия, към момента нямаме намерение да преиздаваме "Брулени хълмове". Можете да следите сайта и фейсбук страницата ни за повече информация. Поздрави, екип ЕРА.

Крис, публикувано на: 2016-04-02 01:08:22

Дали скоро ще се насладим? На сетивата наши как да угодим? Няма ли кой да отговори, в тоз миг да проговори... Ще излезе ли отново таз книга в продажба, или да прибегна аз към кражба. Но в грях душата моя, не ще да влиза... Нима е толкоз и непременно трудно, съзнанието искам да остане будно!

Крис, публикувано на: 2016-03-25 02:21:37

Как бих желал и аз, да си набавя копие от таз книга. Но уви... По тез земи, това не е четиво за всеки. Тъга безгранична в мен напира, когато шедьовър тъй велик умира.

Администратор, публикувано на: 2016-02-04 10:58:07

Здравейте! Към момента нямаме намерение да преиздаваме "Брулени хълмове". Следете сайта ни за повече информация. Поздрави!

Даниела, публикувано на: 2016-01-27 14:33:08

Ще бъде ли преиздавана книгата?

Моля въведете кода за сигурност