Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Божествени и прокълнати (кн.1)
Божествени и прокълнати (кн.1)

Божествени и прокълнати (кн.1)

Автор: Бри Диспейн

Брой страници 304
Година на издаване 8-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Литература за 12-19 годишни

Корична цена: 12.00 лв.

Цена в сайта: 10.20 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.
Оригинално заглавие на серията - THE DARK DIVINE
 
Ако трябва да избираш, кое би жертвал – любовта или себе си…

„Божествени и прокълнати” е първа книга от едноименната поредица за Грейс Дивайн и Даниъл Калби. Авторката Бри Диспейн съчетава познати митове и легенди с живота на съвременните тийнейджъри, за да ги поднесе в привлекателната опаковка на романтична паранормална история.

Кръв изпълва устата ми. Огън прогаря вените ми. Заглушавам напиращия вик. Сребърният нож се изплъзва от ръцете ми. Изборът е само мой.
Аз съм живот или смърт. Аз съм спасение или разрушение. Ангел или демон.
Аз съм благодат.
Забивам ножа.
Това е моята жертва –
аз съм звярът…

Нещо ужасно се случи в нощта, когато Даниъл Калби изчезна. Нощта, когато Грейс Дивайн откри брат си Джуд, немощен и окървавен. Но тя дори не подозираше каква злокобна тайна бе обгърнала мрака наоколо…

Три години по-късно Даниъл неочаквано се завръща. Всички в гимназията говорят за загадъчния непознат. Ала появата му събужда и болезнения спомен, умело прикриван досега…

Въпреки обещанието да стои настрана от Даниъл, Грейс е привлечена от странния блясък в очите му, дълбоки и жадни. Разгневен от близостта им, Джуд се поддава на яростта. И отново се изправя срещу злото, белязало онази прокълната нощ.

Мрачната тайна застрашава живота на всички. За да спаси хората, които обича, Грейс трябва да направи избор. Но кое би жертвала – любовта или себе си?

Диляна, публикувано на: 2018-02-25 18:20:16

Как така не влиза в издателските ви планове?Поредицата е супер интересна и много хора желаят да прочетат последната книга! Ще се радвам ако промените решението си! Поздрави!

ЕРА, публикувано на: 2018-01-08 13:21:00

Привет! Публикуването на третата книги от поредицата „Божествени и прокълнати” не влиза в издателските ни планове. Поздрави, ЕРА.

milena, публикувано на: 2018-01-06 15:39:31

ще имали 3-та книга изобщо????

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Изгубеният светец (кн.2) Бри Диспейн Изгубеният светец (кн.2)
Цена: 12.00 10.20
Изчерпан тираж