Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Безкрайна нощ - № 52 от поредицата
Безкрайна нощ - № 52 от поредицата

Безкрайна нощ - № 52 от поредицата

Автор: Агата Кристи

Брой страници 240
Година на издаване 6-2014
Корици Меки
Формат 13х20
Категории Агата Кристи

Корична цена: 14.99 лв.

Цена в сайта: 12.74 лв.

Наличност: Не

Очаквайте нов тираж
15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Агата Кристи – ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща. Също като нея героите й са находчиви, оригинални и популярни по цял свят, а романите й – вечно живи.

Днес Агата Кристи е най-известната авторка на криминални романи в света. Нейните осемдесет романа са преведени на над четирийсет езика и са продадени в над два милиарда екземпляра. Емблематичните й герои Еркюл Поаро и госпожица Марпъл й спечелват титлата „Първата дама на криминалния жанр”.

Циганското землище е прекрасно място. То е перфектно за човек, който иска да построи къщата на мечтите си – стига да не вярва в древни проклятия. Майкъл и Ели не вярват. Те са млади, богати и прекалено щастливи, за да се стреснат от предупрежденията на една стара жена. Дори и когато лоши неща започват да се случват...

Славин Иванов, публикувано на: 2014-08-05 12:13:41

Благодаря! Хубаво лято!

Издателство ЕРА, публикувано на: 2014-08-04 13:46:44

Здравейте, Славин! Първият роман на Агата Кристи, в който своя дебют прави и Поаро, е планиран за септември 2014 г. със заглавие "Аферата в Стайлс". Едновременно с него се очаква да излязат "Загадката в Листърдейл" и "Мистерия в Синия експрес". Поздрави!

Славин Иванов, публикувано на: 2014-08-04 11:37:18

Здравейте! Почитател съм на Агата Кристи и купувам редовно книгите, които издавате. Бих искал да разбера как правите подбора на предстоящите издания, при положение, че първият роман с Еркюл Поаро все още не е издаден. Благодаря Ви за поканата за "Алея на книгата" във Варна! Хубаво лято!

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Празникът на Вси светии Агата Кристи Празникът на Вси светии
Цена: 14.99 12.74
Изчерпан тираж
Десет малки негърчета Агата Кристи Десет малки негърчета
Цена: 16.99 14.44
Изчерпан тираж

Подобни книги