Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads

д-р Бен Линч ни разкрива тайната на генетичното прекодиране

  /     /   д-р Бен Линч ни разкрива тайната на генетичното прекодиране
д-р Бен Линч ни разкрива тайната на генетичното прекодиране

д-р Бен Линч ни разкрива тайната на генетичното прекодиране

15.01.2024

"Моята цел е да дам възможност да поемете отговорност за вашето генетично здраве, така че да можете да разгърнете пълния си потенциал. Твърде много хора се борят със здравословни проблеми, които просто могат да избегнат. Когато дадете на гените си това, от което се нуждаят, можете да функционирате по най-добрия начин.

Може да кажете, че съм експерт по епигенетика – науката за разбирането на вашите гени и как можете да използвате правилно диета, добавки, околната среда и цялостния начин на живот, за да оформите своята генетична съдба. Когато знаете от какво се нуждаят вашите гени, можете да оптимизирате вашето здраве. Това е разликата между залитането под тежестта на депресия, тревожност, ADHD, безсъние, сърдечни заболявания, затлъстяване, глад за храна, умора, пристрастявания и стотици други разстройства - или да живеете здравословен живот пълен с енергия .

Но има проблем. Опитът да разберете повече за вашите гени - включително собствените ви специфични генетични предизвикателства - не е лесен. Лесно можете да бъдете залети от маса объркваща информация и противоречиви препоръки, които изглеждат почти невъзможни за сортиране.

Тук се намесвам аз. Моята работа е да ви помогна да сортирате всички тези объркващи доказателства, така че да можете да измислите персонализирана диета и начин на живот, които ще поддържат вашата лична комбинация от гени."