Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Когато съдбите се преплитат
Когато съдбите се преплитат

Когато съдбите се преплитат

Автор: Анжелик Барбера

Брой страници 336
Година на издаване 8-2014
Корици Меки
Формат 13х20
Категории Дамска литература

Корична цена: 14.00 лв.

Цена в сайта: 11.20 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Романът, който трогна Франция

Когато е на 5 години, Кайл губи майка си по жесток начин. Отгледан е от грижовната си по-голяма сестра, която въпреки оскъдните си средства, го записва на уроци по пиано. Голямата страст на малкия Кайл е музиката, чрез нея той лекува болката си и един ден става популярен музикант.

Корин израства като единствена дъщеря в семейство с 10 момчета. Въпреки успехите си в училище, тя е принудена да го напусне, за да помага вкъщи. Родителите й мечтаят Корин да срещне заможен мъж, който да я измъкне от бедността. Бленуваният кандидат се появява, когато девойката е едва на 17. Джак е изключително попадение – богат и много влюбен в дъщеря им. Болезнената му ревност обаче превръща живота й в ад. Корин не може да разчита на никого за помощ, дори на собственото си семейство.

Случаен инцидент преплита съдбите на тези две изстрадали същества – Кайл и Корин.  Така започва една нежна и много трогателна, изящно написана любовна история, изпълнена със съчувствие и надежда.

Admin, публикувано на: 2016-01-12 09:31:43

Оформлението на всяка отделна книга и цялостното оформление на поредиците са част от издателската и маркетинговата стратегия на ЕРА. Книгите не са свързани помежду си.

Петриела Бачева, публикувано на: 2016-01-11 22:59:11

Случайно ли е съвпадението на корицата с тази на романа "Entre mes mains le bohneur se faufile" на Анес Мартен-Люган?

Администратор, публикувано на: 2014-12-17 09:16:32

Здравейте! Радваме се, че книгата толкова е харесала на читателите ни. Към този момент не възнамеряваме да я издаваме в електронен формат. Ако това се промени ще обявим информацията на сайта и на фейсбук страницата ни.

Дида, публикувано на: 2014-12-12 10:38:38

Здравейте! Планирате ли издаването на книгата в електронен формат?

Криста, публикувано на: 2014-08-24 23:15:15

Вкусове много, предпочитания - също. Но аз съм на мнението на многомилионна Франция. Три дни не откъснах поглед от тази книга, преживях всяка секунда от нея. История, поднесена с голяма доза реализъм и не по - малко романтизъм. Горещо я препоръчвам!

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Бертран и Лола Анжелик Барбера Бертран и Лола
Цена: 16.00 12.80
Изчерпан тираж