Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Забранено минало
Забранено минало

Забранено минало

Автор: Линда Хауърд

Брой страници 336
Година на издаване 5-2013
Корици Меки
Формат 20х13
Категории Архив

Корична цена: 14.00 лв.

Цена в сайта: 11.20 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Силни характери, заплетена интрига и изненади дебнат читателя от всяка страница

Лизет усеща, че някой я следи. Подозира, че домът й се подслушва. Но няма никаква представа кой и защо я наблюдава. Още по-тревожното е, че не помни цели две години от живота си и не разпознава отражението си в огледалото.
Появата на тайнствения и съблазнителен Хавиер отключва странни и смущаващи спомени. Но нещо нашепва на Лизет, че не може да му се довери, въпреки силното привличане, което изпитва към него. Скоро тя се превръща в мишена на безмилостни убийци, а Хавиер е единственият, който може да й помогне да научи какво е сторила и защо я преследват.

Силни характери, заплетена интрига и изненади дебнат читателя от всяка страница и го оплитат в мрежите, сръчно изтъкани от майсторката Линда Хауърд. Нейните романи са
продадени в над 10 милиона екземпляра в целия свят.

Катя Вълчева, публикувано на: 2013-07-21 11:37:40

Хубава книга с грабващ сюжет, чувство за хумор и напрегнато действие! Само ме подразниха разни грешни изречения, като например - "Само защото страдаш от параноя, не означава, че някой те преследва", в което е пропусната една съществена думичка "не" след "някой", както и това - "Беше го забравила, но не го беше спряла", в което дори е комично, че вместо "забавила" е написано "забравила" :)

Моля въведете кода за сигурност

Подобни книги

Лъжи Али Найт Лъжи
Цена: 14.00 11.20
Изчерпан тираж