Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Неочакван дар
Неочакван дар

Неочакван дар

Автор: Барбара Тейлър Брадфорд

Брой страници 368
Година на издаване 3-2008
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Дамска литература

Корична цена: 9.50 лв.

Цена в сайта: 7.60 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

След „Тайната на Ема” сагата продължава

Барбара Т. Брадфорд плени читателите по света с драматичната история за Ема Харт – една ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЖЕНА – която създава могъща бизнес империя. След като ТАЙНАТА НА ЕМА беше разбулена, сега три поколения жени от фамилията се изправят заедно срещу опасен враг.

Еван Хюс вече е неразделна част от могъщата фамилия Харт. Открила е и нова любов. Но зад спокойното начало на новия й живот се крият интриги и изпитания.
Тригодишната дъщеря на братовчедка й Теса внезапно изчезва. Принудена да загърби неразбирателствата, Теса търси помощ от Линет – нейна доведена сестра и вечна съперница в бизнеса.
Линет отчаяно се опитва да докаже, че тя е истинската наследница на майка им Паула. Но струва ли си да жертва доверието на близките си, за да постигне бляскаво бъдеще в семейството?
А племенницата на Линет, Индия, се влюбва в беден художник и се сдобива с враждебността и презрението на роднините си.
Четири забележителни жени. Три поколения от властната фамилия. Едно несломимо семейство. Преданост, която ги свързва, и съперници, желаещи тяхната раздяла.

 

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор