Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Скъпа, не полудявай
Скъпа, не полудявай

Скъпа, не полудявай

Автор: Ная Грийн

Брой страници 280
Година на издаване 11-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Дамска литература

Корична цена: 8.99 лв.

Цена в сайта: 7.19 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.
Сузи е директор на връзки с обществеността в престижна компания, ала сега полето й на изява е от съвсем различно естество. Пълен работен ден с длъжност майка и домакиня. Не, не мислете, че й е лесно!
 
Как да не полудее - напразно се опитва да обуздае четиригодишната си дъщеря, която се мисли за холивудска звезда. До припадък обяснява на двегодишния Джак, че тоалетното гърне не е шапка! А взискателният й съпруг признава само домашно приготвена храна. За егоистичните й родители да не говорим - собствените им внуци губят по точки пред луксозните спа-курорти. Бог й е свидетел, че Сузи се старае да сложи ред в дома си, в мислите си и в отношенията с близките. Но бъркотията става още по-голяма и като капак в детската градина Сузи среща самотен баща, който очевидно е влюбен в нея до уши…
 
“Скъпа, не полудявай” е една трескава година от живота на нетипичната майка-домакиня, решена на всяка цена да постигне мир - с най-добрата си приятелка, със злата си бивша шефка, със семейството си.
И най-вече със себе си.
 
Ная Грийн живее в Уексфорд. „Скъпа, не полудявай” е първият й роман. Когато не пише, тя посвещава времето си на двете си деца. Но се кълне, че не полудява от това, а всичката информация получава от обширно антропологично проучване (сред останалите майки).

ЕРА, публикувано на: 2014-01-20 12:57:07

Здравейте, Нина, Благодарим ви за информацията, не разполагахме с нея.:) Относно запитването ви - все още не сме взели твърдо решение. Ще се радваме да следите новините на сайта ни, за да сте наясно с предстоящите ни заглавия. Поздрави от екипа на ЕРА:)

Нина Драганова, публикувано на: 2014-01-20 11:13:08

Здравейте!Знаете ли ,че Издателство Санома Блясък България АД продават книга на тази авторка ,но с име Ниам Грийн , която се казва "Правила за идеален живот"?Имате ли намерение да издадете други нейни книги?

Моля въведете кода за сигурност