Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Диамантен меч, дървен меч І
Диамантен меч, дървен меч І

Диамантен меч, дървен меч І

Автор: Ник Перумов

Брой страници 430
Година на издаване 9-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Архив

Корична цена: 9.00 лв.

Цена в сайта: 7.20 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Вече няколко столетия Империята, основана от хората, се крепи с кръв и страх. Някога хората са победили гномове, елфи, орки и Дану. Опора на трона са седемте Магически ордена, които властват както над душите и съдбите на обитателите на Империята, така и над самия император.Но денят на отмъщение наближава, защото в дълбокия Друнг /Друнгската гора/ се е пробудил свещения меч Имелсторн /Дървеният меч/. Още по-силно искри неговият “брат”- Драгнир /Диамантеният меч/ в тайната пещера на Подземното племе. Когато двата меча се “срещнат”, ще се изпълни древно пророчество.
Това е първата част на книгата. Действието се развива в столицата Мелиин. Магическите сили, народи и герои водят отчаяна борба за притежанието на двата вълшебни меча. Главният герой – Фесис, има своя лична кауза, но неочаквано се оказва в центъра на схватката за Диамантения и Дървения меч.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор