Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Неочакваният гост и други истории - № 79 от поредицата
Неочакваният гост и други истории - № 79 от поредицата

Неочакваният гост и други истории - № 79 от поредицата

Автор: Агата Кристи

Брой страници 228
Година на издаване 2-2018
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Агата Кристи

Корична цена: 11.99 лв.

Цена в сайта: 9.59 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Агата Кристи – ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща. Също като нея героите й са находчиви, оригинални и популярни по цял свят, а романите й – вечно живи.

Днес Агата Кристи е най-известната авторка на криминални романи в света. Нейните осемдесет романа са преведени на над четирийсет езика и са продадени в над два милиарда екземпляра. Емблематичните й герои Еркюл Поаро и госпожица Марпъл й спечелват титлата „Първата дама на криминалния жанр”.

„Неочакваният гост и други истории“ е безценна колекция, изпълнена със заплетени мистерии, изкусни престъпления и блестящи разкрития – едни от най-добрите разкази на Агата Кристи, събрани на едно място.

Изгубен в мъглата пътник, търси подслон в близка къща, но попада на сцена на убийство. Барутно петно с формата на куче; знамение от отвъдното; къща, обитавана от духове; сеанс, от който те побиват тръпки; кошмар, повтарящ се с години; млад мъж с внезапна амнезия...

Поредица от необичайни явления, с на пръв поглед, никакво разумно обяснение… За да откриете истината, потопете се в завладяващите истории на кралицата на криминалния жанр.

Славин Иванов, публикувано на: 2018-07-01 18:20:19

Здравейте! Как е госпожа Кристи? Разбрах, че имала още няколко свои книги и точно те ми липсват в колекцията! ???? Ще можете ли да ги (пре)издадете преди 130-та й годишнина през 2020 година? Все пак именно ИК Ера стигна толкова близо до заветната цел, за което Ви поздравявам! Весело лято!

Моля въведете кода за сигурност