Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Виж ме
Виж ме

Виж ме

Автор: Никълъс Спаркс

Брой страници 440
Година на издаване 11-2015
Корици Меки
Формат 13Х20 см
Категории Никълъс Спаркс

Корична цена: 17.00 лв.

Цена в сайта: 13.60 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Тези, които виждат право в сърцето ни, невинаги са тези, които забелязваме от пръв поглед… Но любовта често е там, където най-малко очакваме да я намерим…

Колин Ханкок дава най-доброто от себе си, за да избяга от сянката на мрачното си минало и да върви по правия път. Работа, учене, тренировки – това е всичко, от което има нужда, за да стои далеч от неприятностите. Последното, което търси, е сериозна връзка.

Мария Санчес е образец на общоприетата идея за успех – тъмнокоса красавица с безупречно професионално досие на адвокат в престижна кантора. И все пак, Мария бяга от болезнени спомени, които са я прокудили обратно в родния град.

Случайна среща в една дъждовна нощ променя житейските пътеки, по които и двамата са поели. Предизвиквайки всички предразсъдъци, които имат един за друг, любовта неусетно се настанява между тях. И те дори се осмеляват да мечтаят за бъдеще заедно… До мига, в който миналото ги връхлита.

Мария и Колин ще бъдат подложени на изпитания. Дали демоните от миналото ще разрушат крехката им връзка? Или любовта ще ги запази и в най-мрачния им час?

Никълъс Спаркс е автор на бестселърите „Нощи в Роданте”, „С дъх на канела”, „Последна песен”, „Моят път към теб”, „Най-дългото пътуване”,  „Изборът”.

ЕРА, публикувано на: 2017-05-15 14:41:32

Здравейте, Ваня! Точно така, двете книги не са свързани помежду си. Хубав ден, ЕРА

Ваня, публикувано на: 2017-05-15 14:03:33

Нали няма нищо общо тази история с "Тетрадката" от същия автор?

Надя, публикувано на: 2017-02-09 21:36:24

Споделям мнението на останалите момичета. Книгата е просто уникална.

David White, публикувано на: 2016-10-31 09:12:46

Здравейте, Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на вашия бизнес или за друга цел? Ние сме сертифицирани лиценз заем заемодателя Ние предлагаме международни заеми на търговските предприятия, фирми и физически лица на достъпна лихвен процент. То може да бъде заем краткосрочен или дългосрочен план, и дори ако имате лоша кредитна история, която ще се обработва вашия кредит веднага, след като получим Вашата заявка. Ние сме независима финансова институция, се свържете с нас днес Email; oceanlenders05@gmail.com

Мария, публикувано на: 2016-07-04 09:58:53

Книгата е чудесна. Чете се на един дъх. Прекрасно книжно приключение!

Десислава, публикувано на: 2015-12-22 22:24:56

Една невероятна книги с невероятна и завладяваща история от началото до края ! Които я прочете няма да съжалява !

Моля въведете кода за сигурност