Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Интимен наръчник за блогъри
Интимен наръчник за блогъри

Интимен наръчник за блогъри

Автор: Ник Сполдинг

Брой страници 240
Година на издаване 4-2013
Корици Меки
Формат 20х13
Категории Съвременна световна проза

Корична цена: 12.99 лв.

Цена в сайта: 10.39 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Нещастието си търси компания – а да списваш блог е добра терапия, когато си закъсал.

Джейми:
От две години съм сам. Но мъжът не издържа дълго без добра жена до себе си.
Под „добра жена” имам предвид, разбира се, жена със сърдечен ритъм и без кожни заболявания, а „до себе си” означава – „върху него и съблечена”. Травмата от жестоката раздяла с Карла ме разочарова от нежния пол, ала опитайте се да вразумите глупавия ми пенис!

Лора:
Снощи потъпках и последната си искрица достойнство с гнусно деяние, което никога няма да успея да изкупя. Единственото ми оправдание е, че го направих, подтикната от необходимостта „да се върна в играта”. Напълно необяснимо е защо реших, че да „блудствам” с двайсет и девет годишен брокер с увиснали клепачи е най-уместният метод да го направя.
Не съм такова момиче все пак. Дори не бях целувала мъж преди третата среща.

През целия си живот Ник Сполдинг е работил в сферата на комуникациите – в медиите и маркетинга. Понеже да си изкарваш прехраната, дрънкайки небивалици, понякога доскучава, решил да опита да пише комична проза... и, трябва да признаем, пожънал приличен успех.
За да събере материал за романа си, Ник прекарал няколко задушевни вечери със своите приятели. Така се ражда „Интимен наръчник за блогъри”. Както Сполдинг сам признава: „Съдейки по историите, които чух през последните месеци, си е истинско чудо, че изобщо създаваме връзки.” Тази книга е посветена на всички, гмурнали се в пъкления казан на флирта и успели да запазят усмивките си.

С над 370 000 продадени електронни екземпляра, Ник Сполдинг е сред десетте най-продавани автори в интернет.

Администратор, публикувано на: 2014-11-24 10:11:08

Здравейте, Йоанна! Много се радваме, че нашата книга е успяла да усмихне деня Ви!Благодарим Ви за коментара и оценката, те са от огромно значение за издателството ни. Поздрави, Издателство "Ера" Администратор

Йоанна, публикувано на: 2014-11-24 09:57:30

След поредица от злополучни срещи в търсене на нормална връзка, Лора Макинтайър и Джейми Нюмън са на ръба на отчаянието дали това изобщо някога ще се случи. Тя излива всичките си премеждия в дневник - писма до починалата си майка, а той споделя всичко в личен блог. Каквото и да правят, съдбата ги среща постоянно, а резултатите са повече от комични. Това е първата книга, която ме е карала да се засмея на глас и то продължително. Понякога пилето по мексикански и ходенето на кино отприщват невиждани емоции. :)

me4tatelka, публикувано на: 2014-04-02 15:19:26

Невероятно забавна книга ! :D Препоръчвам я с две ръце.Ник Сполдинг наистина умее да забавлява читателите.

Моля въведете кода за сигурност