Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Чуждото е по-сладко
Чуждото е по-сладко

Чуждото е по-сладко

Автор: Адел Паркс

Брой страници 416
Година на издаване 3-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Дамска литература

Корична цена: 9.00 лв.

Цена в сайта: 7.20 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

НА ПРЪВ ПОГЛЕД Марта – “послушната”: финансов стабилитет, две деца, кола, предградие, стилни, незабележими дрехи, прикрита изисканост. Елайза – “непослушната”: гадже музикант, разходки, клубове, много секс, готина професия – асистент видео редактор.

В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Марта – нещастна, разочарована и изморена от напразните опити да съживи любовта в брака си с Майкъл.

Елайза – решава да зареже Грег и най-сетне да стане зряла, улегнала, разумна.

Две сестри, всяка от които мечтае за любовния живот на другата... До деня, в който Майкъл зарязва Марта, а Елайза зарязва Грег.

СЕГА И ДВЕТЕ СА СВОБОДНИ ДА ПОТЪРСЯТ ВРЪЗКАТА, ЗА КОЯТО СА МЕЧТАЛИ - Марта иска забавления, много забавления. Страхотен секс, силни усещания, непредвидим млад мъж. В крайна сметка не е нужно да знаеш всички правила за есемесите или модните дрехи, всичко можеш да наваксаш в крачка.

Елайза иска идеален съпруг, и то веднага. Задушевни разговори, изискани вечери с мъж, който не пазарува само в кварталния нон-стоп.

Веднъж получили каквото искат, им остава една гигантска крачка... НАКЪДЕ?

Не за пръв път се срещаме с романите на Адел Паркс. Англичанката е позната у нас със “Синдромът ХЮ” и “Да си намериш майстора”. Нейният език е небрежен, жаргонен, свеж, остроумен, леко неприличен. “Чуждото е по-сладко” е покана за задушевен приятелски разговор, историята като че ли е преживяна от самата авторка, която споделя: “Случи ми се нещо страхотно, което си струва да се разкаже.”

Моля въведете кода за сигурност