Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads

Дискусия "Класациите на книги – истината и само истината" в София

  /     /   Дискусия "Класациите на книги – истината и само истината" в София
Дискусия Класациите на книги – истината и само истината в София

Дискусия "Класациите на книги – истината и само истината" в София

09.11.2018

Следите ли класациите на книги в България и доколко рефлектират те на вашия литературен вкус и избора ви при покупка на ново заглавие? А знаете ли по какъв критерий всъщност се формират челните позиции както у нас, така и по света?

За да обсъдим тази изключително актуална и важна за всички читатели тема, ви каним на дискусията "Класациите на книги – истината и само истината", която ще се проведе на 20 ноември 2018 г. от 18:30 часа в клуб "Книгата" в София.

Събитието, организирано от сдружение "Всичко за книгите", в партньорство с "Аз чета" и "Фабрика за книги", с медийната подкрепа на БНТ1, е част от едноименната информационна кампания, посветена на различните видове класации на книги – по продажби, базирани на читателски гласувания, избор на жури и др.

Участие в разговора ще вземат Цветелина Дечева от сдружение "Всичко за книгите", създателят на "Аз чета" Александър Кръстев, литературният критик Йордан Ефтимов, а модератор ще бъде Ангел Игов. Заповядайте, очакваме ви!